[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Neagf

Üye

spazmol

spazmol

Üye
emre blackat cm 10.1 sayfasına yazmış rom işine el atmaya karar verdim felan diye istersen bi konuş onla

spazmol

spazmol

Üye
aynen :D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
black Light :hmmm fena değil aslında :ehe ancak çelişkili bi kavram :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
black Light :hmmm fena değil aslında :ehe ancak çelişkili bi kavram :)
ya olsun adam gibi romlar gördüğümüzde mutlu oluyoruz :)

- - - Eklendi - - -

wonderlihht için şu an hiç çekinmeden dünya üzerindekş en iyi wonder romu yani

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
cm10.1 alpha 8 kurdum ve hurtskynin kerneli romun durumu gerçek gayet iyi ya birde cm9 kerneli varmı katıksız emre kardeş blackatin paylaştığı gibi son sürümü?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
cm10.1 alpha 8 kurdum ve hurtskynin kerneli romun durumu gerçek gayet iyi ya birde cm9 kerneli varmı katıksız emre kardeş blackatin paylaştığı gibi son sürümü?

Kernelleri pek takip edemiyorum indirme yapmam imkansız olduğu için :ağlarım: xdada bir bak bence :ehe

Ali58_58

Ali58_58

Üye

Kernelleri pek takip edemiyorum indirme yapmam imkansız olduğu için :ağlarım: xdada bir bak bence :ehe
bende xdada var diye biliyodmda bir türllü bulamadım kafayı yicem :vur

- - - Eklendi - - -

launcherin fpsesini artırmak için bu seederi kuracam ama hurstkynin kenrel olduğu için root hatası veriyor

wondermu

Üye
bende xdada var diye biliyodmda bir türllü bulamadım kafayı yicem :vur

- - - Eklendi - - -

launcherin fpsesini artırmak için bu seederi kuracam ama hurstkynin kenrel olduğu için root hatası veriyor

Root hatası değil o hurtsky'in kernellerine entropy scriptleri kuramazsın frandom ekli olduğu için

nike497

Üye
Eyv. Ayar pakedi 2 icin de bi aciklama yapsaydin. Loglara mi ayar cektin naptin belli degil

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Eyv. Ayar pakedi 2 icin de bi aciklama yapsaydin. Loglara mi ayar cektin naptin belli degil

Teşekkürler :)
Yaptık bişeyler :ehe açıklamaya gerek yok zaten, v3 özelliklerinden bazılarını bu veriyor. Bazı datalari ve uygulamaları içeriyor.

nike497

Üye
Bende navigasyon bar anlattıgın gibi kapanmadı. Nasıl kapatabilirim tamamen acmayi da dusunmuyorum

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bende navigasyon bar anlattıgın gibi kapanmadı. Nasıl kapatabilirim tamamen acmayi da dusunmuyorum

Kapanması gerek. Navigation bar isimli uygulamayı açın hide navigation bar'a tıklayıp eğer sorarsa superuser iznini verin. Daha sonra telefonu "yeniden başlatın".

spazmol

spazmol

Üye
bu gün telefon sabah şarjda iken dondu
Sonra 1 saat önce müzik dinlerken dondu 3.yü bekliyorum yine donarsa orjinal döncem :D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Sonra 1 saat önce müzik dinlerken dondu 3.yü bekliyorum yine donarsa orjinal döncem :D

Donmanin romla hiç bir alakası yok. Emin olun bende durduk yere hiç bir kere donmadi. Yaptığınız bir hata, ya da yüklediğiniz bir yazılımdan kaynaklanıyor olabilir. Belki de donanımsal ama romla alakali değil.

serif-23

serif-23

Üye

bende emre ye katiliyorum bu romu bir haftadir falan kullaniyorum bir eksigini gormedim bence oldukca iyi. Donmalar vs romdan degil de baska bir yazilimdan olabilir :)

Üst Alt