[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
etc klasörünün içine bi dosya atıp baştan başlatıyorduk ya o yolla yaptım. Sorun: usbyi bağlayınca dediğim şekilde hata vermesi :(

Hic gerek yoktu. Cm9un kendinde var sdswap aktif etmeniz gerek sadece ayarlar /depolama/secenek tuşu /depolama yapılandırması /dahili hafızayi kullani işaretleyip telefonu yeniden başlatın. Ancak bundan önce romu baştan kurun.

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Romla pek alakalı değil ama bi iki sorum var

Birincisi ben her rom attığımda rehberimdeki kişilerin fotoları bulanıklaşıyor normalde duzeltirdim ama bu romda foto eklerken donuyo ve rehberden atıyor. Belki sende bi çözümü vardır

İkincisi bende şimdi 8 gb lık hafıza kartı var ama artık yetmiyo. 32 lik alıcam ama telefon kaldirirmi bilmiyorum birde swap tan dolayı bişey olurmu. (Daha önce 16 lık vardı swaptan dolayi çöpe gitmişti :( ) Birde önerdigin bi marka varmı ben SanDisk ultra kullanıyorum

Bu kadar, cevaplar için şimdiden :tşk:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
eline sağlık

erkanbey06

Üye
edit....

serif-23

serif-23

Üye
Arkadaşlar bu rom eger ki cyanogenmod 10.1 den basarili ise hemen yükleyeyim EMRE rom iyi mi ? calismayan bir özellik falan var mi ?

erkanbey06

Üye
ayarlar/kilit ekranı/kaydırma kısayollarında ve bi kaç yerde daha Maales ayarlar durdu diyor ve ana sayfaya dönüyor bi çözümü varmı ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar/kilit ekranı/kaydırma kısayollarında ve bi kaç yerde daha Maales ayarlar durdu diyor ve ana sayfaya dönüyor bi çözümü varmı ?

Gereksiz özelliklerin kaldirilmasindan ötürü. Çözüme gerek yok zaten bu özellikler kullanılamadığı için kaldırıldı.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu rom eger ki cyanogenmod 10.1 den basarili ise hemen yükleyeyim EMRE rom iyi mi ? calismayan bir özellik falan var mi ?

Emin ol çok daha iyidir :ehe

- - - Eklendi - - -

Romla pek alakalı değil ama bi iki sorum var

Birincisi ben her rom attığımda rehberimdeki kişilerin fotoları bulanıklaşıyor normalde duzeltirdim ama bu romda foto eklerken donuyo ve rehberden atıyor. Belki sende bi çözümü vardır

İkincisi bende şimdi 8 gb lık hafıza kartı var ama artık yetmiyo. 32 lik alıcam ama telefon kaldirirmi bilmiyorum birde swap tan dolayı bişey olurmu. (Daha önce 16 lık vardı swaptan dolayi çöpe gitmişti :( ) Birde önerdigin bi marka varmı ben SanDisk ultra kullanıyorum

Bu kadar, cevaplar için şimdiden :tşk:

Bu sorunun romla alakali olduğunu sanmıyorum çünkü rehberi etkileyecek bir şey yapmadım. Telefon normalde 32 gb destekliyor ancak 64 gb de sorunsuz çalışıyor(muş). Ramswap asla tavsiye etmem, sdcardin ömrünü bitiriyor (çünkü sürekli yaz/sil yapıyor. Kağıt misali, bir kağıda sürekli yazıp silerseniz bir süre sonra deforme olur kullanılamaz) marka oneremem ama ben de SanDisk kullanıyorum, iyidir :oke:

serif-23

serif-23

Üye
-Emre deniyorum o zman Romunu haydi bakalim :D

- - - Eklendi - - -

emre bu arada ayar paketi 1-2 falan ne oluyor ?

rtaymus07

rtaymus07

Üye

Gereksiz özelliklerin kaldirilmasindan ötürü. Çözüme gerek yok zaten bu özellikler kullanılamadığı için kaldırıldı.

- - - Eklendi - - -

Emin ol çok daha iyidir :ehe

- - - Eklendi - - -

Bu sorunun romla alakali olduğunu sanmıyorum çünkü rehberi etkileyecek bir şey yapmadım. Telefon normalde 32 gb destekliyor ancak 64 gb de sorunsuz çalışıyor(muş). Ramswap asla tavsiye etmem, sdcardin ömrünü bitiriyor (çünkü sürekli yaz/sil yapıyor. Kağıt misali, bir kağıda sürekli yazıp silerseniz bir süre sonra deforme olur kullanılamaz) marka oneremem ama ben de SanDisk kullanıyorum, iyidir :oke:

Ramswap değil sdswap. Ayrıca bence Ramswap pek işe yaramiyo. Cevaplar için :tşk:

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
-Emre deniyorum o zman Romunu haydi bakalim :D

- - - Eklendi - - -

emre bu arada ayar paketi 1-2 falan ne oluyor ?

Wonderpack 1-2 bazı data ve uygulamaları içeriyor. V3 için ayar paketi 2yi kullanacaksiniz :)

- - - Eklendi - - -

Ramswap değil sdswap. Ayrıca bence Ramswap pek işe yaramiyo. Cevaplar için :tşk:

Desene :D ben de hep sdswap yapıyorum, kartı bozmaz ki o sadece Ramswap bir süre sonra deforme eder. Ayrıca Ramswap ise yarar ama kartin Class 10 olması gerekir :kro2:

rtaymus07

rtaymus07

Üye
O zaman benim kart Ramswap tan gitti. Önceden yapardım ama pek faydasını göremedim yada gördüm de anlamadım :D:thumbup::D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
O zaman benim kart Ramswap tan gitti. Önceden yapardım ama pek faydasını göremedim yada gördüm de anlamadım :D:thumbup::D

Ben de yapmıştım, bayagi bi faydasını gördüm ama kart yavaşlamaya başladı bıraktım :ehe

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
öneri verin yapalım, bildirim barini ful-l şeffaf mi yapsak :ehe

Üst Alt