[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
*****TOUCHWIZ kullanmak isteyenler!!!*****
rom toolbox ile app manager üzerinden MIUI LAUNCHERI kaldırın...
*****TOUCHWIZI NAVIGATION BAR İLE KULLANMAK İSTERSENİZ****
Bunu cwmden flashlayın. :

Themes provider durdu gibi bir hata alırsanız..
rom toolbox üzerinden app manageri açın
all appsden themes provideri bulup manage e tıklayın..
biraz bekleyip veriyi temizle deyin tamam..

yukarıdakilerim aynısını yaptım ama telefonu yeniden başladığım da MIUI LAUNCHERI tekrar kuruyor güncelliyor.
TOUCHWIZI NAVIGATION BAR flashladım ne işe yaradığını da bulamadım..Temalar bölümünde hiç tema yok

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
*****TOUCHWIZ kullanmak isteyenler!!!*****
rom toolbox ile app manager üzerinden MIUI LAUNCHERI kaldırın...
*****TOUCHWIZI NAVIGATION BAR İLE KULLANMAK İSTERSENİZ****
Bunu cwmden flashlayın. :

Themes provider durdu gibi bir hata alırsanız..
rom toolbox üzerinden app manageri açın
all appsden themes provideri bulup manage e tıklayın..
biraz bekleyip veriyi temizle deyin tamam..

yukarıdakilerim aynısını yaptım ama telefonu yeniden başladığım da MIUI LAUNCHERI tekrar kuruyor güncelliyor.
TOUCHWIZI NAVIGATION BAR flashladım ne işe yaradığını da bulamadım..Temalar bölümünde hiç tema yok

MIUI launchera güncelleme geldi o yüzden. Touchwizi sanal tuşlarla kullanabilmek için birbirine karışan ikonları düzeltiyor o dosya. Alternatif tema mevcut temalara girince Sol tarafa bakın.

compnaion

Üye
Şu anda cm10.1 i kullanıyorum. Direk bu rom u yüklemek için versiyon üçü ve ayar paketi ikiyi kurmam yeterlimi yoksa eski versiyonları kurmalımıyım?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda cm10.1 i kullanıyorum. Direk bu rom u yüklemek için versiyon üçü ve ayar paketi ikiyi kurmam yeterlimi yoksa eski versiyonları kurmalımıyım?

Hayır diğer adımlara gerek yok sadece v3 adımını uygulayın :oke:

compnaion

Üye
Temalara girdiğimde karşıma şu yazı çıkıyor:
Malese Themes Provider durduruldu

Rom toolbox linki ölü

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
arkadaslar galaxy w icin en iyi rom bence tounchwi5v8.ben kullaniyom sorun yok..

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
o rom ipromeh tarafından geliştiriliyor, bu türk birisi tarafından. Herkesin kendi tercihi. Siz gidip de ipromehe sorununuzu anlatamazsiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: ali.clay ve rtaymus07
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
biraz destek olsa çok daha iyi yerlere gelebilir.

wondermu

Üye
o rom ipromeh tarafından geliştiriliyor, bu türk birisi tarafından. Herkesin kendi tercihi. Siz gidip de ipromehe sorununuzu anlatamazsiniz :oke:

Emre yeni versiyonu denesene benim romun birlikte bir çalışma yapabilirz

Neagf

Üye
Bu romu kullanan birisi bana system/framework klasorunden framework.jar dosyasini upload edebilir mi acaba?

- - - Eklendi - - -

Bu arada -Emre yeni versiyonu final versiyondan baz alır mısın?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Emre yeni versiyonu denesene benim romun birlikte bir çalışma yapabilirz

Internetle ilgili bir sorunum oldugu icin Upload ya da download yapmam imkansız :( zaten bu yuzden v4 gecikiyor. Sen v3u bi dene, daha sonra beraber calisma yapabiliriz :eller:

- - - Eklendi - - -

Bu romu kullanan birisi bana system/framework klasorunden framework.jar dosyasini upload edebilir mi acaba?

- - - Eklendi - - -

Bu arada -Emre yeni versiyonu final versiyondan baz alır mısın?

Zaten hep final bazliydi ki :)

- - - Eklendi - - -

Hocam ikiniz bi ekip olsaniz arcoyu bile gecersiniz :D

:sirit: internetimde sorun olmasa cok super fikirlerim var ancak durumlar el vermiyor :(

Neagf

Üye
30.07.2013 sürümünden bahsediyorum.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam benimde az bilgim var ama hiç rom yayınlamadım. İnternet şifreleri kırdığım için 3 - 4 tane internet var her şekilde upload yapabilirim yardımcı olurum isterseniz :D

Neagf

Üye
Neagf banin kalkmis :thumbup:

- - - Eklendi - - -

Link versene bakayim duymadm onu hic :allalla:

Evet bugün açıldı :)
Orjinal konu:
İndirme linki:

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hocam benimde az bilgim var ama hiç rom yayınlamadım. İnternet şifreleri kırdığım için 3 - 4 tane internet var her şekilde upload yapabilirim yardımcı olurum isterseniz :D

Ihtiyacimiz olursa bildirirz :) onun disinda eklemek ya da düzeltmek istediğiniz seyleri soylerseniz cok iyi olur :ehe :tşk:

Üst Alt