[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :) go keyboard vardı dene istersen

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
indirdiğim programları SD karta taşıyamıyorum? taşıdığımda menüden simgesi siliniyor?
(Whatsapp,Top Eleven,Maçkolik,Nesine,Instagram,Tango,Pişti,winamp)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
sdswap yaptın mi? Çok daha basit işlem sorun çıkarmaz hem

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Canlı duvar kağıdı da eklersen iyi olur :D:D:thumbup:

ali.clay

ali.clay

Üye
abicim yine ben ve yine bir sorun :islik
bu romun üstüne yoon kernel v2.6.35 attım ama wifi çalışmıyor. eski kerneli yüklemenin bir yolu var mı ? yada herşeyiyle uyumlu bir kernel biliyormusun ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
romu baştan yükle. O Kernel surumu eski. Ayrı kernel kurmaya gerek yok ama istersen Hurtsky kernel var xdada

- - - Eklendi - - -

Canlı duvar kağıdı da eklersen iyi olur :D:D:thumbup:

Bilerek sildim :ehe cünkü hem dosya boyutu küçülüyor hem de sistemi bayagi bi rahatlatıyor :D ama istersen dosyaları ekliyim :pro:

Mücteba

Mücteba

Üye
hocam rom nerde kaldi ya istanbula gidecem ama romu bekliyorum orda internet bulma gibi bi sansim yokda

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
rtaymus07

rtaymus07

Üye
romu baştan yükle. O Kernel surumu eski. Ayrı kernel kurmaya gerek yok ama istersen Hurtsky kernel var xdada

- - - Eklendi - - -

Bilerek sildim :ehe cünkü hem dosya boyutu küçülüyor hem de sistemi bayagi bi rahatlatıyor :D ama istersen dosyaları ekliyim :pro:

Iyi olur :D:D:D

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
Emre 3*4 klavyeyi çoğuı kişi istiyor, googleplay de bu klavye yok çok aradım, roma ekleyebilir misin 3*4 tuş takımı klavye türü :/

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Emre 3*4 klavyeyi çoğuı kişi istiyor, googleplay de bu klavye yok çok aradım, roma ekleyebilir misin 3*4 tuş takımı klavye türü :/

Araştırıyorum :) şimdilik go keyboard ile idare etmeniz lazım. Ama SwiftKey varken ben başka bir klavyeyi asla tavsiye etmem :oke:

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
"Maalesef Themes Provider durdu" hatası alıyorum çok fazla !!

ali.clay

ali.clay

Üye
Off sorunlarla uğraşa uğraşa bi hoş oldum. Her romda bişey çıkıyor. Orjinal roma dönecem böle giderse.
kardeş bu seferde kamera durdu hatası veriyor. Rom toolbox tan kamera verisini ve önbelleğini temizledim olmadı. Çözümünü biliyomusun ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Off sorunlarla uğraşa uğraşa bi hoş oldum. Her romda bişey çıkıyor. Orjinal roma dönecem böle giderse.
kardeş bu seferde kamera durdu hatası veriyor. Rom toolbox tan kamera verisini ve önbelleğini temizledim olmadı. Çözümünü biliyomusun ?
Bu sorun romla ilgili degil.o verileri temizlememeliydiniz
Romu bastan kurmanz gerekir.yine olmazsa donanimsaldr

ali.clay

ali.clay

Üye

Bu sorun romla ilgili degil.o verileri temizlememeliydiniz
Romu bastan kurmanz gerekir.yine olmazsa donanimsaldr

bende öyle tahmin ediyorum romla ilgili değil. donanımsalda olamaz şu an çalışmaya başladı durup dururken. res filan da atmadım. arada gidip geliyor.

Üst Alt