Mücteba Üye -Emre' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Aceleye geldi konu acamadım :/ üzerine uygun gappsi kurun cm10da kullanılan. Ayrıca seeder ve greenify eklemeyi unutmuşum daha sonra onların ve powerampnin ayarını bir de batarya kalibrasyon ayarını vereceğim :/ Genişletmek için tıkla ... hocam su konuyu paylasında adamlar dogru duzgun bı rom yuzu gorsun
-Emre' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Aceleye geldi konu acamadım :/ üzerine uygun gappsi kurun cm10da kullanılan. Ayrıca seeder ve greenify eklemeyi unutmuşum daha sonra onların ve powerampnin ayarını bir de batarya kalibrasyon ayarını vereceğim :/ Genişletmek için tıkla ... hocam su konuyu paylasında adamlar dogru duzgun bı rom yuzu gorsun
cankan34 Üye mrb emre bey cok guzel romlar gayewt begendım fakat ekrenın resım duvar kagıdını degıdtırıom olmuor bunu ıcın bır onerın varmı
mrb emre bey cok guzel romlar gayewt begendım fakat ekrenın resım duvar kagıdını degıdtırıom olmuor bunu ıcın bır onerın varmı
-Emre Üye Konu Sahibi ayarlar/uygulamalar/tumu bolumunden sistem arayuzunu bulun durmaya zorla deyin degisir
-aLoNeDarK- Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu romda kullandigimiz gapps dosyasi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buda emre arkadasimizn cm10 romu romu daha denemedim indiriyorm bir basarili rom daha Son düzenleme: 9 Ara 2013
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu romda kullandigimiz gapps dosyasi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buda emre arkadasimizn cm10 romu romu daha denemedim indiriyorm bir basarili rom daha
-aLoNeDarK- Üye Rom da gorsellik müthiş performans ta super Hocam markette real racing 3 . Deat trigger 2 aspaht 8 gozukmiyor ne yapmalym?
Rom da gorsellik müthiş performans ta super Hocam markette real racing 3 . Deat trigger 2 aspaht 8 gozukmiyor ne yapmalym?
-Emre Üye Konu Sahibi yorumlar cm10 icin degil mi o oyunlarin gorunmesi icin build.proptan cihazi baska bir telefon gibi gostermeniz lazim googleda arastirin
yorumlar cm10 icin degil mi o oyunlarin gorunmesi icin build.proptan cihazi baska bir telefon gibi gostermeniz lazim googleda arastirin
-aLoNeDarK- Üye -Emre' Alıntı: yorumlar cm10 icin degil mi o oyunlarin gorunmesi icin build.proptan cihazi baska bir telefon gibi gostermeniz lazim googleda arastirin Genişletmek için tıkla ... Evet cm10 romu icin dedigini yapicm olmassa tekrar yardimini isterm
-Emre' Alıntı: yorumlar cm10 icin degil mi o oyunlarin gorunmesi icin build.proptan cihazi baska bir telefon gibi gostermeniz lazim googleda arastirin Genişletmek için tıkla ... Evet cm10 romu icin dedigini yapicm olmassa tekrar yardimini isterm
mürteza16 Üye proxy_33' Alıntı: dostum linklerin hiç birini acamıyorum drobbox da mı bi sey var Genişletmek için tıkla ... buyur direk link (v4): Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız wonderpack direk link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
proxy_33' Alıntı: dostum linklerin hiç birini acamıyorum drobbox da mı bi sey var Genişletmek için tıkla ... buyur direk link (v4): Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız wonderpack direk link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mürteza16 Üye proxy_33' Alıntı: ooo süpersin supermacy script peki? Genişletmek için tıkla ... ne olduğunu bilmiyorum ama direk linkini verebilirim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
proxy_33' Alıntı: ooo süpersin supermacy script peki? Genişletmek için tıkla ... ne olduğunu bilmiyorum ama direk linkini verebilirim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-aLoNeDarK- Üye -Emre' Alıntı: Ben de asphalt 8 dışında hepsi görünüyor orjinal haliyle Genişletmek için tıkla ... Bizde oyun oynamyz artik ne yplm
-Emre' Alıntı: Ben de asphalt 8 dışında hepsi görünüyor orjinal haliyle Genişletmek için tıkla ... Bizde oyun oynamyz artik ne yplm
-Emre Üye Konu Sahibi Arkadaslar arada bi cm10un linkini paylaşın mumkunse imzaya ekleyin de aşağı düşmesin ekran görüntülerini vermem çok zor zaten benim
Arkadaslar arada bi cm10un linkini paylaşın mumkunse imzaya ekleyin de aşağı düşmesin ekran görüntülerini vermem çok zor zaten benim
Mücteba Üye -Emre' Alıntı: Arkadaslar arada bi cm10un linkini paylaşın mumkunse imzaya ekleyin de aşağı düşmesin ekran görüntülerini vermem çok zor zaten benim Genişletmek için tıkla ... ROM: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız GÖRÜNTÜLER Son düzenleme: 11 Ara 2013
-Emre' Alıntı: Arkadaslar arada bi cm10un linkini paylaşın mumkunse imzaya ekleyin de aşağı düşmesin ekran görüntülerini vermem çok zor zaten benim Genişletmek için tıkla ... ROM: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız GÖRÜNTÜLER