cm 9 tamanlı ama neden çok çabuk şarj iyor şaşırdım gerçekten cm9 tabanlı olmasına ragmen çok hızlı pili tüketiyor ayarlar hkkında pil tasarrufu icin ne yapabiliriz ?
benim şöyle sorunum daha var usb ile telefonu pc ye takıyorum pc telefonu tanımıyor telefonda herhangibi birşey çıkmıyor dosyalarımı göremiyorum neden kaynaklı olabilir ?
yok kardeş romu yüklerken usb yoluyla aktardım ben bu romu telefonuma ozaman çalışmazdı pcde ya rom çok seri çok güzel arada sırada sis arayüzü durduda diyor ama rom çok iyi
yok kardeş kies benim pc ye asla kurulmadı telefonu ilk aldığım zaman kurdum dahada kurmadım denedim bir sıkıntı var ya neyse ugraşmaya gerek yok ya çıkarır hafıza kartını öyle atarım
bu arada ya ben yanlış yere yazmışım ben Wonderligt romunu kullanıyorum niye buraya yazdıysam kusura bakmayın özür
merhaba arkadaslar bu romu yüklediğimde telefon konuşmasında karşı tarafa sesim az ve boğuk gidiyor ve bu sadece cm9 tabanlı romda oluyor cm10 yada cm10,1de bu sorun olmuyor bunun bir çözümü var mıdır bilen biri yardım etsin lütfen