-Emre
Üye
-
Konu Sahibi
-
emre bu arada bende olan sorunu soöylüyorum. Ses seviyesi takili kaliyor ve teli kapatip acincaya kadar degistiremiyorsun. degistirmis gibi gorunuyor ama degismiyor
s.a kardesim arka plan resmni degiştiremiyorum nasıl çözeriz
Neden? Honeyx baya basarili...Ayarlar/uygulamalar/tümü(çalışanın yanında) sistem arayuznu bulup durmaya zorla deyinarkadaşlar bu arada orjinal kernelden asla vazgecmeyin.
Kernel ile alakali hocam. Kernel kurdunuz mu?kardeşim v3 te seeder çalışıyodu v4te çalışmıyo. nasıl yapıcaaz(
depolama da meü tuşuna basarsanız görürsünüzKullanan arkadaslar hicmi farketmedi telefon pc ye bağlama bölümü yok ayarlarda
evet kurdum. kerneli kurmazsam eksilerim ne olur?Kernel ile alakali hocam. Kernel kurdunuz mu?
Hurtsky's kernelinde frandom olduğu için seeder çalişmiyor. Honeyx kernelini kurabilirsiniz. Frandom yoktur ve seeder çalişiyor. Ve bana göre en stabil,batarya dostu ve performans sağlayan kernel honeyx. Eğer custom kernel kurmazsaniz yani romun içinde gelen orjinal kerneli kullanirsaniz kernele göre değişmekle birlikte genellikle aşşagidaki kayiplar olur.evet kurdum. kerneli kurmazsam eksilerim ne olur?
sağol kardeşim.Hurtsky's kernelinde frandom olduğu için seeder çalişmiyor. Honeyx kernelini kurabilirsiniz. Frandom yoktur ve seeder çalişiyor. Ve bana göre en stabil,batarya dostu ve performans sağlayan kernel honeyx. Eğer custom kernel kurmazsaniz yani romun içinde gelen orjinal kerneli kullanirsaniz kernele göre değişmekle birlikte genellikle aşşagidaki kayiplar olur.
- Daha düsük ram miktari
-OC imkani
-UV imkani
-Daha düşük batarya süresi
-Daha düşük performans
- Bazı kernellerin sahip olduğu BLX gibi özellikler
Aklima gelen ve önemli olduğunu düşündüklerim bunlar. Tabi arada dağlar kadar fark olmaz. Söylediğim gibi honeyx kernel kurun. En iyisi honeyx.
Rica ederim kardeşimsağol kardeşim.orjinali değilde honeyx i kullanırsam daha iyi mi olur yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?