[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Mücteba

Üye
Hocam v4 ne zaman gelir

Tepkiler: -Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
neagf'dan cevap bekliyorum bildirim barı Türkçe olursa paylaşacağım ama olmazsa da ingilizce bir kaç güne gelir

Neagf

Üye
neagf'dan cevap bekliyorum bildirim barı Türkçe olursa paylaşacağım ama olmazsa da ingilizce bir kaç güne gelir
Hastayim kusura bakma gece 5 kere kustum ops: şimdi aciyorum PC'yi

cadde19

Üye
hocam ne zaman gelir bekliyoruz )

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hocam ne zaman gelir bekliyoruz )

ben de bekliyorum ama fazla gecikmez heralde multimod Türkçeleştirme başarılı @Neagf sağolsun yeni versiyon yakında gözünüze takılan ingilizce yerleri soylerseniz sevinirim bu arada yeni yazı stili nasıl

Neagf

Üye
ben de bekliyorum ama fazla gecikmez heralde multimod Türkçeleştirme başarılı @Neagf sağolsun yeni versiyon yakında gözünüze takılan ingilizce yerleri soylerseniz sevinirim bu arada yeni yazı stili nasıl
Birşey yapmadim ki sadece compile ettim fontun ismi ne?

serif-23

Üye
hocam senin romu denedikten sonra digerlerine bakmadim bile bir kere kurdum halen de devam ediyorum senin romdan saolasın hocam tekrardan birde hocam ben pansiyona gitmeden şu romu atsanda hemen kursak cok guzel olur

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hocam senin romu denedikten sonra digerlerine bakmadim bile bir kere kurdum halen de devam ediyorum senin romdan saolasın hocam tekrardan birde hocam ben pansiyona gitmeden şu romu atsanda hemen kursak cok guzel olur
Ben de pansiyonda kalıyorum o yüzden gitmeden yapmak zorundayım zaten

Tepkiler: serif-23

serif-23

Üye
sende olmasan hocam kim yapardi boyle guzel rom

meraba emre kardeşim, uzun zamandır bu ROM'u kullanıyorum. konuda mesajlarım var,ROM' da bir gelişme var mı? eklenti vs )

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
olacak tabi ki ancak versiyonu güncelleyince toplu olarak yazarım

cadde19

Üye
ne zaman geliyor yeni sürüm bekliyoruz.

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
sanırım forumda sorun olmuş baz resimler yanlış görünüyor. Yarın aksama doğru gelir ancak en gec pazar

v3 hayranı olarak bende beklemedeyim klavyene kuvvet

erdi_s

Üye
Usta romda go sms mi var mesajlasma programinin yerine? Oyleyse onun yerine touchwizz tarzi baloncuk mesajlasma temasini yapar misin