Neagf
Üye
Rehber için Ayarlar-Uygulamalar-Tümü-Kişi deposu-Verileri temizle yaparsan rehber sıfırlanırdostum peki kabloyla bilgisayara bağlantı yapılıp kiese bağlanıyormu
2. sorum telefon rehberini ikikez yüklemişim topluca silme yokmu bunlarıya 700 tane telefon
saol knk alistim bence böyle ii gerci bu anlattigin temayi mi degistiriyor duvar kagidini mi ? ben sadece duvar kagidini degistireyim
Rehber için Ayarlar-Uygulamalar-Tümü-Kişi deposu-Verileri temizle yaparsan rehber sıfırlanır
Duvar kağıdı bu, konuda bir kaç şey daha var o sorunlar olursa onları uygula
- - - Eklendi - - -
La ben o tümünü görmedim arkaya kaçmış sıparom toolboxa gerek kalmadı bunun üzerinden yapılabilir
Aynen ben de tesadufen fark ettim
Antutudan emre 7962 puan aldım bugün iyimi sence
Emre romunu begendim iyi yapmissin eline koluna saglik. Sarji cm 10.1 gire daha ii geldi gorsellik güzel . iygulamalar arasi gecis ii ve daha telefon hic takilmadi
Tesekkurlergeçiş animasyonlarıni çok seviyorum ya orjinal Cm çok kötü
Geçiş animasyonları için xda da cm9 port nexus-7 animation var onu bi deneyin.Ben kullaniyorum çok guzel ve değişik:
Ayrıca millet buraya bir sürü sorun yazıyo neden bende hiç sorun yok:what:
Arkadaşlar çok rom yükleyen biri olarak size ManisaLee Final rom onerimdir ve bunda karar kıldım deneyin pişman olmayacaksnz bn bıraktım Cm10 ve 9lari bunlar hep hikaye bi kere görüntülü görüşme olmadan kaybediyor ve stabilitesi fazla sürmüyor en iyisi Samsung'dan resmi rom güncelleme gelmesini beklemek hem görüntülü görüşme imkanıda olur hiç bir Cm Romda bildiğiniz gibi bu yok şimdi ManisaLee Final rom yüklü bnde ve antutu da 6bnden aşağı inmiuo ama antutu o kadarda önemli deil önemli olan performans ve batarya hepsi ManisaLee Final rom da mevcut
Yeri burasi degil. Adamin emegine saygi goster. Tamam?
Arkadaşlar çok rom yükleyen biri olarak size ManisaLee Final rom onerimdir ve bunda karar kıldım deneyin pişman olmayacaksnz bn bıraktım Cm10 ve 9lari bunlar hep hikaye bi kere görüntülü görüşme olmadan kaybediyor ve stabilitesi fazla sürmüyor en iyisi Samsung'dan resmi rom güncelleme gelmesini beklemek hem görüntülü görüşme imkanıda olur hiç bir Cm Romda bildiğiniz gibi bu yok şimdi ManisaLee Final rom yüklü bnde ve antutu da 6bnden aşağı inmiuo ama antutu o kadarda önemli deil önemli olan performans ve batarya hepsi ManisaLee Final rom da mevcut
Tesekkurler
- - - Eklendi - - -
O bir rom değil, Cwm yedeği. Ve emin ol gb calissaydim ondan çok daha iyi bir şey çıkardı ortaya. Gbdeyken bir kere bile kullanmadım görüntülü görüşmeyi ayrıca ciddi eksiklikleri var.
Dostum ben onu emege saygi acisindan yazdim. Bu romdan daha iyisini yapamazsin guven bana. Ve hicbir eksigi de yok.
Arkadaşlar lütfen şu rom bu romdan iyidir şöyledir böyledir valla hevesimi kaçırıyorsunuz
ben romun eksikliğinden değil, gbnin eksikliğinden bahsetmiştimhem neden yapamayayım ki ?
- - - Eklendi - - -
haklısın aslında, hepsinde ayrı emek var
eyvallah emre ggayet güzel olmuş hatta süper olmuş ama şu alttaki şeyi nasıl kapatıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?