serif-23
Üye
emre rom ii guzelde haci niye duvar kagidi ayarlanamiyor. ben touchwiz arayuzunu kullaniom sonra degistirmek istedim olmadi hata veriyo durduruldu diye . ne yapayim ?
- - - Eklendi - - -
emre rom ii guzelde haci niye duvar kagidi ayarlanamiyor. ben touchwiz arayuzunu kullaniom sonra degistirmek istedim olmadi hata veriyo durduruldu diye . ne yapayim ?
Biraz geriye giderseniz bulursunuz, yorumlarda cevabı mevcut
Yazmaya üşendin de mi ? neyse bakalim artik
Olur mu öyle şey yahudaha yenice anlattım hemen oradan bulabilirsin diye öyle dedim
şaka yapiyorum be sende hemen üzüluyorsun sen üzülürsen bende
Emre bazı internete erişen programların arka planda çalışmasını engelleyecek bi program ekleyebilirmisin birde yeni güncelleme ne zaman gelecek uzun süredir senin romu denemiyoruz bi bakmak isterim
Greenify uygulamasini denemelisin. Seçtigin uygulamalari uyutuyor. Yani sen o uygulamaya girene kadar arka planda calismiyor
Çözdün mu sen sorunu
haci yalan söylemeye gerek yok çözmedim daha doğrusu hiç ugrasmadim bile. sen arka sayfalara bak deyince erindim vallahi
Dostum teşekkür ederim gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim. Bir sorum var internetten need four speed most wantede indirdim telefona attım ve çalıştır dedim ama çalıştırınca yüklemesi geren hafıza kartını değilde sd kart diye telefona yüklemeye çalışıyor tabi 1.9gb oldugu için olmuyor hafıza kartına bunu nasıl ayarlıyacaz acaba
Arkadaş bayaa bayaa açık sözlü helal olsun
değiştirebilirsiniz arkadaşlar anlatayım artıkrom toolbox yükleyin app manager üzerinden sistem arayuzunu bulun. Tıklayın ya da uzun basın ve durmaya zorla deyin. Ana ekrana dönün, değişmezse bir daha değiştirmeyi deneyin
Sen bunlari imza yap. Herkese tek tek anlatmakla olmaz
dostum peki kabloyla bilgisayara bağlantı yapılıp kiese bağlanıyormu
2. sorum telefon rehberini ikikez yüklemişim topluca silme yokmu bunlarıya 700 tane telefon
değiştirebilirsiniz arkadaşlar anlatayım artıkrom toolbox yükleyin app manager üzerinden sistem arayuzunu bulun. Tıklayın ya da uzun basın ve durmaya zorla deyin. Ana ekrana dönün, değişmezse bir daha değiştirmeyi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?