Galaxy S3 i9300 [ROM][GT-I9300][Omni/CM/Sam]MIUI V6 Smooth|Faster|Ota|MultiLanguage

Sponsorlu Bağlantılar

Musti190738

Musti190738

Üye
evet oradan pil profili seçiyoruz ve pil tasarufu modunu açıyoruz ve pil kullanımı şarjı çok çabuk bitmiyort

ayarlardan şebeke ismini yazman gerekiyor yoksa fu ll çekiyor sadece isim olarak şebeke yok diyor

5.5.23 otaya gelmeyecek indirmen lkazım google fix paylaşıldığı için harici geldii
peki klavye

Musti190738

Musti190738

Üye
Musti190738

Musti190738

Üye
zaten 1 tane seçenek var bende

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
evet oradan pil profili seçiyoruz ve pil tasarufu modunu açıyoruz ve pil kullanımı şarjı çok çabuk bitmiyort

ayarlardan şebeke ismini yazman gerekiyor yoksa fu ll çekiyor sadece isim olarak şebeke yok diyor

5.5.23 otaya gelmeyecek indirmen lkazım google fix paylaşıldığı için harici geldii

pil tasarrufu diye birşey göremedim.
telefonumda internet bittiği için diğer telefondan yazıyorum

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

pil tasarrufu diye birşey göremedim.
telefonumda internet bittiği için diğer telefondan yazıyorum
güvenlik uygulaması oradan pil seçeneği orada yazıyor pil tasarrufunu açman gerekiyor oradan özelleştirebiliyon

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Snapchat de video çekerken 30saniye değilde 5-6 saniye sonra kesiliyor mu birisi test edebilir mi?

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
beyler nasıldır rom 4.2 deyim arkadaşlar sorun yok bizde diyorlar ama bende kasılmalar acayip ram 650 aşağı inmiyo o yüzden rom değiştirmek isrtiyorum bu rom uygun mudur?

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
beyler nasıldır rom 4.2 deyim arkadaşlar sorun yok bizde diyorlar ama bende kasılmalar acayip ram 650 aşağı inmiyo o yüzden rom değiştirmek isrtiyorum bu rom uygun mudur?
Şu an beta aşamasında ama bir hatasıyok şarj iyi gidiyıior

Musti190738

Musti190738

Üye
root yetkisini nasıl açarız

Musti190738

Musti190738

Üye
Güvenlik uygulamasına gir izinler root erişimini aç diyeceksin önce root izni vereceğin programı birkere açman lazım
sadece 1 seçenek var o da izin yöneticisi dediğiniz root erişimini aç yok