Galaxy S3 i9300 [ROM][GT-I9300][Omni/CM/Sam]MIUI V6 Smooth|Faster|Ota|MultiLanguage

Sponsorlu Bağlantılar

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
5.5.23 kullanıyorum.sarj normal gibi.google play sorunu yok.birde kendi app store zimbirtisi var :)

İLKERYRL

İLKERYRL

Üye
5.5.23 otaya ne zaman düşer?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
rom iyi güzelde şu klavye nasıl değişecek ?

İLKERYRL

İLKERYRL

Üye
Dün gece 1 gibi telefonu bıraktım %75 gibi şarj vardı. Sabah kalktığımda kapanmıştı. Bitmiş şarj. Neden acaba ?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Dün gece 1 gibi telefonu bıraktım %75 gibi şarj vardı. Sabah kalktığımda kapanmıştı. Bitmiş şarj. Neden acaba ?
romun sarj tüketimi nihayetinde yüksek ama seninki biraz anormal gibi. açık uygulama kalmıştır belki.

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende bırakıyorum ama bende yüzde 2 gibi gidiyor sabaha kadar güncel sürümde 5.5.23 versiyonunda pil kullanımı daha iyi geldi bana

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
güç tasarruf modu gibi bir seçenek bulamadım. varmı acaba ?

pil kullanımı profilleri var sadece sanırsam

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben güvenlik uygulamasina hiç girmemiştim ayarlarda var sanıyordum bakarım Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ilkeryerli1362
İLKERYRL

İLKERYRL

Üye
5.5.23 otaya dusmedi?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

bahsettiğiniz bu olsa gerek

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arkadaşlar sizce nasıl şarj ve performans konusunda?

Musti190738

Musti190738

Üye
romu kurdum şebeke yok diyor ama gayet güzel çekiyor telefon ve de klavye çince nasıl değiştiririz dilini

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

bahsettiğiniz bu olsa gerek
evet oradan pil profili seçiyoruz ve pil tasarufu modunu açıyoruz ve pil kullanımı şarjı çok çabuk bitmiyort
romu kurdum şebeke yok diyor ama gayet güzel çekiyor telefon ve de klavye çince nasıl değiştiririz dilini
ayarlardan şebeke ismini yazman gerekiyor yoksa full çekiyor sadece isim olarak şebeke yok diyor
5.5.23 otaya ne zaman düşer?
5.5.23 otaya gelmeyecek indirmen lkazım google fix paylaşıldığı için harici geldii

İLKERYRL

İLKERYRL

Üye
evet oradan pil profili seçiyoruz ve pil tasarufu modunu açıyoruz ve pil kullanımı şarjı çok çabuk bitmiyort

ayarlardan şebeke ismini yazman gerekiyor yoksa fu ll çekiyor sadece isim olarak şebeke yok diyor

5.5.23 otaya gelmeyecek indirmen lkazım google fix paylaşıldığı için harici geldii
İndirip romu tekrar kurcam ustunemi yukluyicem?