rom geri yukleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iskoc46

iskoc46

Üye
    Konu Sahibi
rom geri yukleme yardım
merhaba samsung 9003 e 2.3.4 xxkpe yükledim ve hiç memnun degilim ve ben froya 2.2.1 geri yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim risklimi

xinsurer

xinsurer

Üye
Orijinal romu yüklemek istiyorsan bulman lazım, ben Galaxy Gio için haftalarca aradım nihayet dün buldum.. bunun dışında samfirmware.com'da istediğin türde 2.2.1 romlar mevcut;

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Xxkpe gayet stabil froyo dan daha iyi hatta neyinden memnun kalmadin ki?

iskoc46

iskoc46

Üye
    Konu Sahibi
sorunum 2.2.1 den 2.3.4 gecerken yaptıgım işlemi -2.3.4 den 2.2.1 e geri yüklerken aynı işlemi mi yapacam

iskoc46

iskoc46

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek yok galiba hebi de sorunlardan biri:acık uygulamalar var iken 320 uygulamayı kapatınca 330 bence bu ramde ters bakiye olmus

Şehriyar

Şehriyar

Üye
sorunum 2.2.1 den 2.3.4 gecerken yaptıgım işlemi -2.3.4 den 2.2.1 e geri yüklerken aynı işlemi mi yapacam
once pit dosyani sec baska dosya secme starta bas pass yazisi gelince telefon siyah bi ekranda kalacak korkma cikar bataryayi tak yine download moda al bu sefer pda modem ve csc dosyalarini sec 2.2.1 olanlari yani. yeniden starta bas pass yazisi geldiyse islem tamam. ama kameranin falan duzgun calismasi icin bu islemi 2 kere yap

iskoc46

iskoc46

Üye
    Konu Sahibi
risk sansı ne ve %100 garantimi

Şehriyar

Şehriyar

Üye
risk sansi 2.3.4 yuklemesiyle ayni. hocam benim icin %100 ben bi froyo yukluyorum bi gingerbread yukluyorum belli olmyo benim is belkide aldgmdan beri 100 kere rom atmisimdir telefona.. senin icinde %100 olur diyemem dikkatli olman lazim atiyorum sen yuklerken kablo gevseyiverir hata alirsin sonra bana hani %100 du dersin ..

• Beğen
Tepkiler: apomsu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt