[ROM] [GB] Galaxy S3 Temalı Hızlı,Akıcı,Stabil Galaxy W i8150

Konu Sahibi
adrenaline engineyi anlatayım yüklemesini; dosyayı yükleyin zipi ondan sonra recoveryie girin cwm olmalı mount and storage bölümünden mount system mount data yapıp geri gelin installzip from sd card diyip en baştakine basın dosyanızı bulun /SDCARD içinde olmalı ordan üstüne basıp install diyin reboot yapın olur:...
V6 supercharger içinde anlatım videolu burda mevcut:
telefondan yazdıgım için böyle düzensiz. ö.d iyi akşamlar

gps nasıl,uyduya bağlanıyor mu.

Konu Sahibi
Herhangi bir bilgi verilmemiş ama stock oldugu için bağlanır diye düşünüyorum olmasada bir yöntemi vardır.

KELGER

Üye
kardeş yukardaki işlemi yaptım görev yöneticiden ram ı sil e basınca 200 ün altına düşmüyor .
önceden 160 a falan düşü yordu.
Şİmdei bide açık olan pro ram ı sil ile kapanmıyor

Konu Sahibi
o scripti çalıştırdınız dimi açılırken o su boot falan videoyu sonundaki yeride yaptınız değilmi yaptıysanız çalıştırdıgınız scripti açın 1-31: diye bir yer geliyor oraya 14 yazın What falan yazıcak Y deyin silin yeniden başlatıp birdaha yükleyip oluşturdugu scriptleri açılışta çalıştırmayı unutmayın.

Ali58_58

Üye
xda'da görmüştüm bu konuyu orjinal konu olarak altta verseydin güzel olurdu işin olur güncelleyemezsen arkadaşlar ordan indirirdi

- - - Eklendi - - -

ama helal olsun güzel düzenlemişsin

- - - Eklendi - - -

bide s3 teması rar şeklinde değil

KELGER

Üye
saol kardes hallettim.
ram 250 mb dan sonra programlari kapatiyor.

Zenji

Üye
çok güzel bunu ben çok beğendim zerre kadar kasma yok bende eline sağlık sağol varol

Ali58_58

Üye
evet bende gayet beğendim bildirimide s3ünkine benzetseler daha güzel olur adreneline enginede güzelmiş

Konu Sahibi
yorumlar icin tesekkurler @KELGER adina sevindim.
@Ali58_58 Stock uzerine olmasina ragmen cok guzel yapmis bildirim cubugu benzer daha iyi yapamaz heralde

Tepkiler: KELGER
teşekkürler kardeş indiriyorum kısa zamanda yüklerim

KELGER

Üye
arkadaşlar adamın paylaştığına bakın birde sizin beğeni sayısına bakın 3 kişi beğenmiş arkadaşı , ama indiren indirene ayıp

Kerim.

Üye
romu yukledim oyun performansi,ram falan inanilmaz.dead trigger high grafikte bile cok az takilarak oynatiyo.bu rom cok iyi gercekten.yalniz orjinal tw4u nasil kurarim bu romda?

- - - Eklendi - - -

bu arada paylasan arkadasa tesekkurler

fuathan

Üye
o değil fotolardaki gibi görünmüyo değişik ama olsun sonuçta güzel ellerine sağlık kardeşim

Ben bu romu yükledikten sonra eski haline döndürebilir miyim yani romu silebilir miyim

Cm9beta3 mu yoksa bu rom mu tam bir oyun internet ve program manyagiyim

Romu su anda yukledim test ediyorum guzel hizli rom gibi gorunuyor hele bakalim oyun performansina cok iyi demissin deniyorum simdi tesekkurler tekrar eline saglik.

Zenji

Üye
bende çok beğeniyorum başka romlari deniyorum sonunda yine buna dönüyorum yapanların buraya koyanların eline sağlık

bende çok beğeniyorum başka romlari deniyorum sonunda yine buna dönüyorum yapanların buraya koyanların eline sağlık

Seni bu roma baglayan sey ne ben tekrar cm9beta3e dondum oyun oynarken o kadar mukemmel performans yakaliyor musun ?

KELGER

Üye
Cm9beta3 mu yoksa bu rom mu tam bir oyun internet ve program manyagiyim

cm9 beta 3 degil finaldan bile iyi bu rom.
sarj hiz ve ozellik bakimindan.
( tabi radio ve goruntulu gorusme halledilirse baska)

- - - Eklendi - - -

bende su anda oyun ve program toplam 137 uygulama yüklü ( kendi programlari haric )
hic bir yavaslama ve şarj sorunu yok.