furkoturko71
Üye
Sır çalışırlığını test etmek için stock rom kurup denedim yine olmadı telefon kendini resetleyip duruyor bir kere s6500d ekranını geçti bu seferde samsung yazısının olduğu ekranda takılıp kaldı 45 dk bekledim birşey olmadı yukarıda arkadaşın söylediği gibi. tek üzüntüm telefondaki onca şey çör çöp oldu gitti.Napalım bari cynongen kurayım :/
- - - Eklendi - - -
Bu arada bana ulaşırsanız sevinirim facebook.com/frknsmrcn
Dostum iki defa yaptım normal rom yükler gibi kurdum ama hep aynı oldusonuç odinle kurabilirmiyiz acaba bunu ? şu anda stok roma döndümYa 1 - 1,5 dk kadar bi bekleme oluyor, normalden birazcık uzun.
Ama söylediğin gibi 45 dakikalık bir bekleme yok.
Nerede hata yapıyorsun acaba merak ettm O.o
soylede bir olay var wipe data cache data silmeme ragmem telefondaki 3 ay onceki dosyalar duruyor yeni farkettim android klasorunun icinde
stock romu kur *2767*3855# yap dokunmadan bekle telefonu sifirlar telefon hafizasini komple. sifirlar onemli seyleri sd card a al
Hocam bütün herşey çalışıor 2.3.6 zaten oda sadece Ice Cream görünüm ve oc kernel yüklü içinde ama bazı yerlerine regina kendi arayüzlerini koymuş ve tamamen ingilizce o yüzden stock roma döndüm ve "holo launcher" kurdum hiç farkı bile kalmadı reginadan bana sorarsan .. şu oc kernelide kurarsak tam olacak
- - - Eklendi - - -
Sizlerede tavsiyem eğer benim gibi telefonunuzda bu kernel çalışmadıysa Holo Launcher kurun bi kaç optimizasyon apps kurun ve %100 ICS görünüm verin tüm fonskiyonlar çalışşsın hiç Cyanogen mod felan kurmayın telefonun yok wifisi yok kamerası çalışmıyor derdinizde olmasın
- - - Eklendi - - -
Bu arada ne yaptıysam yine telefon açılmadı telefon samsungun sesli başlangıç ekranına geliyor sonra şu kısa kısa mesela uygulama hata verince dört sefer titriyor ya öyle titriyor ve açılmıyor sağlık olsun
kardes sen bi asamayi atliyosun ama anlamadim bu kernel degil bi rom eger over cloxk ici sadece kernel istiyorsan onunda konusu var bu rom ingilizce kernel ayri onuda ben koydu foruma bak onu kesin yuklersin
- - - Eklendi - - -
bu kerneli yukleyebilirsin bunu bizzat denedim aynı zamanda bu kernel triangle away de destekliyor stock romda cmw kur sonra bunu kur rom kuruyomus giibi
http://www.maxicep.com/samsung-andr...l-iyi-bir-kernel-deneyebilirsiniz-784833.html
Stock Rom kurup forum.xda 1.129 Mhz ocli kerneli yükledim açıldı tel saolasınkardesim linkini verdigim kernel custom roma degil stock rom a kurulacak bizzat kullandim
Stock Rom kurup forum.xda 1.129 Mhz ocli kerneli yükledim açıldı tel saolasın
o hangi kernel bbenim linkini attigimla aynimi
bu rom ingilizce ama istersen aynı performansta bir kernel paylastım onu dene 411 mb ram var o kerneldede stock rom ustyune yukluyorsunİngilizce mi Türkçe oluryor mu bu rom ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?