rom attim imei gitti null hatasi

Sponsorlu Bağlantılar

uygar78877

uygar78877

Üye
    Konu Sahibi
rom attim imei gitti null hatasi
Merhaba s4 (gt-i9500) kullanıcısıyım telefonum android 5.0.1 di sevmedim android 4.4.2 donmek İstedim dondum ama baktımki *#06# tusladım imei null null dior acill lutfen yardim edebilecek varmi

Peocawe

Peocawe

Üye
Merhaba s4 (gt-i9500) kullanıcısıyım telefonum android 5.0.1 di sevmedim android 4.4.2 donmek İstedim dondum ama baktımki *#06# tusladım imei null null dior acill lutfen yardim edebilecek varmi

tekrar odinden stock romu kurmayı dene başıma gelmişti böyle düzlettim.

uygar78877

uygar78877

Üye
    Konu Sahibi
Eyw kardes gerek kalmadi zar zor duzeltim

uygar78877

uygar78877

Üye
    Konu Sahibi
1-Telefonunuzu root yapın. 2-Root explorer programını yükleyin. 3-Root explorer programını açarak cihazın en üst dizinine kısacası / dizinine kadar yukarı çıkın. 4-EFS dizinini açın. Burada: nv_data.bak (yada .nv_data.bak ) nv_data.bak.md5 (yada .nv_data.bak.md5 ) nv_data.bin nv_data.bin.md5 dosyalarını görmeniz gerekli. Şayet bak olan dosyalar yoksa, yalnızca bin olan dosyalar mevcutsa yapacak birşey kalmıyor. .bak dosyaları varsa işleme devam ediyoruz. 5-nv_data.bin ve nv_data.bin.md5 dosyalarını siliyoruz. (dilerseniz başka bir yere de taşıyabilirsiniz.) 6-diğer dosyaları hiç ellemeden telefonu kapatıp yeniden açıyoruz. Cihaz, bak dosyalarından yani eski backup dosyalarından tekrar bu bin dosyalarını oluşturacak ve eski IMEI numaranız geri gelecek, bu şekilde telefonunuzu kullanmaya devam edebileceksiniz