lg optimus 2x kullanıyorum bildiginiz üzere ics falan gelmeyecek. düzgün bir yerden rom indirip kursam değer mi? ayrıca rom atarken neye dikkat etmek lazım imeisni kaybedenler olmuş

uzak durma kardeşim.costumlardan uzak dur !!!!!![]()
uzak durma kardeşim.
kardeşim çoğu costum romlar hatalı.yükleyince telefonun bazı özellikleri çalışmıyor.mesela kamera sen kamerayı çalıştırmayan romu kullanır mısın !!!
Anlayan ve ÇOK uğraşan hepsini çözüyor. Mesela ben
kardeşim çoğu costum romlar hatalı.yükleyince telefonun bazı özellikleri çalışmıyor.mesela kamera sen kamerayı çalıştırmayan romu kullanır mısın !!!
Bende ilk yüklemelerimde telefonu 2 kere öldürdüm nerdeyse brcik oluyordu. ama 1 hafta boyunca çalıştım didindim belki abartısız 50 kere yanlış rom kernel modem numarası felan yüklemişşimdir. Hiç vazgeçmeden taktım kafaya artık kendi telefonumu orjinal halnden 4-5 kat daha yüksekte kullanıyorum fişek gibi. Öle bi denemeyle hemen ''romlar hatalı hiç girişme'' dememen lazım... Uraşmassan olmaz ...Uğraşına oluyor , sen veya ben bulamayınca çalışanını bulana kadar arıyoruz. ama çoğu kişi üşengeç davranıp direk custom romları kötülüyor. Ah bi doğru rom yükleseler ozmn orjinal roma lanet okuyacaklar.....
çalıştıran ROM arayın siz de. Galaxy SII ve S'de orijinal ROM'lardan çok daha iyi Custom ROM'lar kullandım. Hiçbir sorunum olmadı

Anlayan ve ÇOK uğraşan hepsini çözüyor. Mesela benBende ilk yüklemelerimde telefonu 2 kere öldürdüm nerdeyse brcik oluyordu. ama 1 hafta boyunca çalıştım didindim belki abartısız 50 kere yanlış rom kernel modem numarası felan yüklemişşimdir. Hiç vazgeçmeden taktım kafaya artık kendi telefonumu orjinal halnden 4-5 kat daha yüksekte kullanıyorum fişek gibi. Öle bi denemeyle hemen ''romlar hatalı hiç girişme'' dememen lazım... Uraşmassan olmaz ...
Bende romu ilk yüklediğimde googleapps + video çekimi yoktu. Eşşek gibi uğraştım düzelttim. Hiç araştırmadan direk böyle yazıorsunuz. Kusura bakmayın ama hiç kimsede sizin elinize %100 fıstık gibi bir rom vermez. Birazcık uğraşın. Mesela kameranın çalışmama sebebi büyük ihtimalle rom değil kernel. Düzgün bir kernel yükleyin bakın ozaman noluyor...
- - - Eklendi - - -
Uğraşına oluyor , sen veya ben bulamayınca çalışanını bulana kadar arıyoruz. ama çoğu kişi üşengeç davranıp direk custom romları kötülüyor. Ah bi doğru rom yükleseler ozmn orjinal roma lanet okuyacaklar.....

Ben de brick etmiştim. Bi keresinde başka modem flashladım arkadaşım aradı ses gelmiyor gitmiyor![]()

Çok tecrübe edindim, yazılımsal hiç bi sıkıntı beni deviremiyor artık![]()
rom yapıyorum artık