Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rom atmalı mıyım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcalisir
Üye
Konu Sahibi
rom atmalı mıyım?
lg optimus 2x kullanıyorum bildiginiz üzere ics falan gelmeyecek. düzgün bir yerden rom indirip kursam değer mi? ayrıca rom atarken neye dikkat etmek lazım imeisni kaybedenler olmuş
cukuleaks
Üye
Herzaman root yapmaktan ve rom atmaktan yanayım. Telefonu aldığınızda nezarettesiniz , kapının anahtarı root , takarsınız ve artık serbestsiniz , özgürsünüz....
lg optimus 2x kullanıyorum bildiginiz üzere ics falan gelmeyecek. düzgün bir yerden rom indirip kursam değer mi? ayrıca rom atarken neye dikkat etmek lazım imeisni kaybedenler olmuş
walla arkadaşım ben ace kullanıyorum.telefonu alalı 1 sene oldu.garantisi olduğu için bu rom-root işlerinden uzak durmaya çalıştım ama olmadı.2-3 hafta felan önce root yaptım.sonra rom olayına girdim.costum romlardan uzak durdum bazı özellikler çalışmadığı için.dün de siyah kernel yükleme çalıştım.hata verdi.telefon yarı-brick oldu.bende türkiyede henüz ace için resmi olarak yayınlanmayan 2.3.6 rusya romunu kurdum.daha düne kadar korkuyordum bu işlerden.telefon komple brick olcak.garanti dışı kalıcak diye. ''ama artık hiçbişey umrumda değil garanti felan.android kullanıyorsan dibine kadar kullanaksın.root layacaksın.rom atacaksın.zevkini çıkaracaksın.öyle telefonu korkak kullanarak bi yere ulaşılmıyo.!!!zaten elimde orjinal türkiye romuda var.bı sıkıntı olursa çakarım odinden romu yollarım garantiye...benden sana tavsiye rom yükleyeceksen orjinal rom yükle.costumlardan uzak dur !!!!!
Anlayan ve ÇOK uğraşan hepsini çözüyor. Mesela ben Bende ilk yüklemelerimde telefonu 2 kere öldürdüm nerdeyse brcik oluyordu. ama 1 hafta boyunca çalıştım didindim belki abartısız 50 kere yanlış rom kernel modem numarası felan yüklemişşimdir. Hiç vazgeçmeden taktım kafaya artık kendi telefonumu orjinal halnden 4-5 kat daha yüksekte kullanıyorum fişek gibi. Öle bi denemeyle hemen ''romlar hatalı hiç girişme'' dememen lazım... Uraşmassan olmaz ...
Bende romu ilk yüklediğimde googleapps + video çekimi yoktu. Eşşek gibi uğraştım düzelttim. Hiç araştırmadan direk böyle yazıorsunuz. Kusura bakmayın ama hiç kimsede sizin elinize %100 fıstık gibi bir rom vermez. Birazcık uğraşın. Mesela kameranın çalışmama sebebi büyük ihtimalle rom değil kernel. Düzgün bir kernel yükleyin bakın ozaman noluyor... - - - Eklendi - - -
Uğraşına oluyor , sen veya ben bulamayınca çalışanını bulana kadar arıyoruz. ama çoğu kişi üşengeç davranıp direk custom romları kötülüyor. Ah bi doğru rom yükleseler ozmn orjinal roma lanet okuyacaklar.....
Anlayan ve ÇOK uğraşan hepsini çözüyor. Mesela ben Bende ilk yüklemelerimde telefonu 2 kere öldürdüm nerdeyse brcik oluyordu. ama 1 hafta boyunca çalıştım didindim belki abartısız 50 kere yanlış rom kernel modem numarası felan yüklemişşimdir. Hiç vazgeçmeden taktım kafaya artık kendi telefonumu orjinal halnden 4-5 kat daha yüksekte kullanıyorum fişek gibi. Öle bi denemeyle hemen ''romlar hatalı hiç girişme'' dememen lazım... Uraşmassan olmaz ...
Bende romu ilk yüklediğimde googleapps + video çekimi yoktu. Eşşek gibi uğraştım düzelttim. Hiç araştırmadan direk böyle yazıorsunuz. Kusura bakmayın ama hiç kimsede sizin elinize %100 fıstık gibi bir rom vermez. Birazcık uğraşın. Mesela kameranın çalışmama sebebi büyük ihtimalle rom değil kernel. Düzgün bir kernel yükleyin bakın ozaman noluyor... - - - Eklendi - - -
Uğraşına oluyor , sen veya ben bulamayınca çalışanını bulana kadar arıyoruz. ama çoğu kişi üşengeç davranıp direk custom romları kötülüyor. Ah bi doğru rom yükleseler ozmn orjinal roma lanet okuyacaklar.....