ImProBabLe
Üye
rom atarken error verdi ve telefon daha açılmıyor
evet rom atıyorken işte bu cwm yüklü değildi bende onun uygulamasını indirdim ordan yükliyim dedim cm9 u herneyse indirdim sd karta attım falan sonra programı açtım ordan zip dosyasını seçtim telefona reset attı recory modda başlattı sonra kurmaya başladı zip dosyasını sonra error gibi bişey mi oldu tam anlamadım telefon kapandı sonra açarken sony yazısında kalıyor orjinal rom indirdim telefonu açarken ses kısma tuşuna basıyorum ordan install sd card falan filan var ordan sd card ı seçmeye geldiğimde sd cardımdaki zip dosyamı görmüyor ?
telefon neo v
- - - Eklendi - - -
şuanda .zip dosyalarını görüyor ama yüklerken hata verdi rom belki olmadı falan neo v için herangi bi rom veren arkadaş olursa süper olur acil
- - - Eklendi - - -
sonunda flash tool ile 4.0.4 e flashladım telefon düzeldi ama telefona cm9 yüklemek istiyorum
telefon neo v
- - - Eklendi - - -
şuanda .zip dosyalarını görüyor ama yüklerken hata verdi rom belki olmadı falan neo v için herangi bi rom veren arkadaş olursa süper olur acil
- - - Eklendi - - -
sonunda flash tool ile 4.0.4 e flashladım telefon düzeldi ama telefona cm9 yüklemek istiyorum