rom atarken error verdi ve telefon daha açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
    Konu Sahibi
rom atarken error verdi ve telefon daha açılmıyor
evet rom atıyorken işte bu cwm yüklü değildi bende onun uygulamasını indirdim ordan yükliyim dedim cm9 u herneyse indirdim sd karta attım falan sonra programı açtım ordan zip dosyasını seçtim telefona reset attı recory modda başlattı sonra kurmaya başladı zip dosyasını sonra error gibi bişey mi oldu tam anlamadım telefon kapandı sonra açarken sony yazısında kalıyor orjinal rom indirdim telefonu açarken ses kısma tuşuna basıyorum ordan install sd card falan filan var ordan sd card ı seçmeye geldiğimde sd cardımdaki zip dosyamı görmüyor ?

telefon neo v

- - - Eklendi - - -

şuanda .zip dosyalarını görüyor ama yüklerken hata verdi rom belki olmadı falan neo v için herangi bi rom veren arkadaş olursa süper olur acil

- - - Eklendi - - -

sonunda flash tool ile 4.0.4 e flashladım telefon düzeldi ama telefona cm9 yüklemek istiyorum

sadikbircan

Üye
Bunun için cwm yüklemeniz gerekli cwm in herhangi bir uygulaması yok nereden indirdiyseniz kandırılmışsınız.CWM recovery dir uygulama değil.ROM Manager programı cwm yerine geçmez sadece rootlu bazı telefonlar için cwm yüklemesinde kullanılır ama xperia cihazlar için rom manager ile cwm yada rom yüklenemez.CWM recoverysini manual olarak kurduktan sonra cwm ile yüklemelisiniz.Sony ericsson kullanmadığım için nasıl yapılacağını anlatamam ama cm9 yüklemeden önce hangi telefon olursa olsun cwm recovery yüklemeniz zorunludur.

ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
    Konu Sahibi
işte cwm recovery nasıl yüklicem onu bilmiyorum sıkıntı orda dosyanın içinde 1 tane boot.img var onumu flash tool ile flaslıcam

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sen cmw recoveryi felan boşver sizde odin varsa orjinal romu bilgisayar aracılığıyla flaşla

sadikbircan

Üye
Onlarda flashtool kullanılıyor odin yerine.Ayrıca orjinal rom yüklemeden wipe işlemlerini yapmazsa açılış logosunda kalır.

Edit:Arkadaş sorunu çözmüş zaten :D

ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
    Konu Sahibi
EOrjinal rom kurmustum cm9 kurulu su an ve telefondan yaziyorum tek sorunum telrfonun 3 tus isigi surekli yaniyor onu kapatamadim ve t9 yok galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt