hocam dmod v6 rom kullanıyorum internet paylaşımı için patch nasıl bulabilirim.bu internet paylaşımı isteyen arkadaşlar onun patchi varmış zaten haritalarda blackmarttan yada internetten apk sını bulup yüklesin sorunsuz![]()
hacı bu romun şarjı biraz kötü sana virginity v8 öneririm güncel bir rom fakat illada istiyorsanhocam dmod v6 rom kullanıyorum internet paylaşımı için patch nasıl bulabilirim.
Onemli degilHocam çok teşekkür ederim. Sağolasın

Haci virginity daha stabil sarj daha iyi s4e daha yakin tema olsun uyg. Olsun falan kurarken virginity kernel v4 kur kurarsan söyle sana bir kac tane daha özelden link veririm tam s4 olur bence kurarken herseyi sec aura statusbar seçme mavi oluyo status bar ama sen bilirsinHocam dmod v6 ile virginity v8 arasında ne gibi farklar var size zahmet açıklayabilir misiniz?

Onemli degilAnlaşıldı. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
hocam virginity romu kuracağımda size zahmet linkleri gönderebilir misiniz?
Hemen ayarlıyor um .dTeşekkür ederim hocam fakat s4 e benzetebilmek için özelden link gönderecektiniz![]()
Attim mesajTeşekkür ederim hocam fakat s4 e benzetebilmek için özelden link gönderecektiniz![]()
Onemli degil he bu arada romdaki galaxy locker az da olsa sarj yer bataryaya onem veriosan normal kullan bence kapa galaxy lockeriEllerinize sağlık. Sağolun![]()

sorun olmaz dıye dusunuyorum olmazda zatenbirde sana dmod internet paylasımını verdgım lınkte s4touchwiz diye bise var onuda kur flaşla ev gibi olsun menü gecis yeri daha hoş duruyorTamamdır hocamhocam bi sorum olacak dmod daki data dosyaları virginity ye restore etsek bi problem çıkar mı?