[rom][aroma][deodex]dmod V6-- S4 Theme&apps - Dmod Goes Opensource![24/06/2013]

serihan

Üye
çalışmazsa wipeları yapmak lazım
 
arkadaşım böyle bir sorun yok ayrıca stock romdan daha hızlı insanları yalan yanlış bilgilendirmeyin

Hayir boyle bi sorun var. kendi s3 minimde yasadim. xda nin sitesinde bile paylastm sorunumu ve romu yapanlara mail attm. adamlar, 'ilerde bu sorunu cozmdmye calisacagiz, telefonunuzun zarar gormemesi icin romu kaldirip stock yukleyin' seklinde bir cevap verdiler. hiz konusunda skinti yok, zaten hizla ilgilide bir aciklama yapmadim. rom'un kamera programindan dolayi kitlendgni soylddim.
 

serihan

Üye

bende yoktu varsa camera jb+ indir apk mania dan google da ara bulursun
 

best1905

Üye
    Konu Sahibi
arka arkaya 80 tane resim çektim böyle bir sorun yok bu sorun sadece sende o zaman
 

serihan

Üye
v7 geldi mi?

- - - Eklendi - - -

baktım hayır

- - - Eklendi - - -

baktım yok
 

smh60

Üye
Yeni rom çıkmış maclaw.pl den açtım konuyu onay gelsin bir onuda test etcem
 
CWM Recovery'den yükleme yaparken ""can't open/external_sd / dmodv6.zip"" hatası alıyorum... bu hata hakkında bilgisi olan var mı?

- - - Eklendi - - -

CWM Recovery'den yükleme yaparken ""can't open/external_sd / dmodv6.zip"" hatası alıyorum... bu hata hakkında bilgisi olan var mı?

---SORUN ÇÖZÜLDÜ---
indirmiş olduğum dosya bozukmuş,tekrar indirdim...
 

serihan

Üye
i8190N yi seçtiğinmde NFC yok ama sbeam var. i8190L versionu nasıl???
 

serihan

Üye
Neyse Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Neyse Teşekkürler
 
öncelikle s.a arkadaşlar ilk defa yorum atıyorum site baya aktifmiş bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar bi sorum olcak . Tele root yaptım programın biriyle cğu yu 1ghz ye çektim ve dahada indiremiyorum şarjın içine etti setcpunun ücretlisini satın aldım sökmedi tele format attım yine sökmedi ne ayak anlamadım . . Bilen biri varsa yardımcı olsun bi zahmet . . .ha bide bi sorum daha olacak bu cm de stabil bulmıyorum da v6 hızlı diyolar root yetkilerimde değişiklik olmaz dimi kursam süpersu falan . .

- - - Eklendi - - -
 

best1905

Üye
    Konu Sahibi

Olmaz gönül rahatlığıyla kurabilirim ana ilk önce cwm yukle telefona işlemciyi hızkandırdığın için şarj Süresi düşmüş bunu kurunca düzelir
 
sağolasın kardeş cwm yüklü var da bu rom stabil ve akıcımı teli alalı 2 hafta oldu biraz acemiyim sadece bi rootlu rom yükledim ama pek memmun değilim de .

- - - Eklendi - - -

ha bide video kayıt yapamıyormuyum yorumlara baktımda .biliyorum biraz kafa ağrıttım ama mazur görün ilk androidim mağlum tecrübesizim
 

smh60

Üye
Video çekiyor bu rom
 
Tepkiler: serihan
Eywallah kardeşim üzerine kurcam şimdi indireyimde