Galaxy S3 Mini i8190 [ROM][AROMA][DEODEX]CARMOR ROM V7 (2014) [S4 Apps] Hızlı ve Stabil

Sponsorlu Bağlantılar

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[ROM][AROMA][DEODEX]CARMOR ROM V7 (2014) [S4 Apps] Hızlı ve Stabil
CARMOR ROM V7 (2014) [S4 Apps]

GALAXY S3 MINI-CARMOR ROM V7
indir

fix download

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasanbaglan1981, 53cc ve theeternal

emredemira

Üye
nasıl kurucaz kardes ?

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
-
nasıl kurucaz kardes ?
1-İndirmiş olduğunuz rom dosyasını ve fix dosyasını sd karta atın
2-Telefonunuzu kapatın ve ses açma+güç+home tuşu ile tekrar CWM Recovery modunda açın.
3-CWM Recovery menünüzden wipe data/factory reset >Yes, wipe cache partition-yes sırasıyla yapın.
4-Tekrar CWM Recovery ana menünüze dönün ve install zip from sdcard kısmından ROM dosyasını seçin ve yes ile yükleyin.
4-Daha sonra aynı yöntemle fix paketinide yükleyin.
5-İşlem tamamlandıktan sonra tekrar CWM ana menüsüne dönüp restart system now kısmından telefonunuzu yeniden başlatın.

yavuz14

yavuz14

Üye
güzel rom ++++++++

theeternal

theeternal

Üye
kullanan varmı dmodmu bumu virginity mi

yavuz14

yavuz14

Üye
şuan bu virginity kadar iyi değil

eldum

eldum

Üye
Ellerinize saglik virginity guzel olmus devamini beklerim

ahmet0306

Üye
Kardes on numara olmus eline saglik mukemmel bisi toucwiz gitmisti sayende daha iyisi oldu

ssusku

ssusku

Üye
Ben bu rom u kurdum güzel ve akici sarj normalden fazla yani orjinal roma göre sarj cok iyi.

yavuz14

yavuz14

Üye
Güzel

joker.lg

joker.lg

Üye
Fix ne ise yariyor acaba ????

hasanbaglan1981

Üye
Usta bende failed veriyor sadece bunda değil ne yapsam aynı hata var twrp bozuldu sanki nasıl çözebilirim

barbaros17

Üye
E:signature verification failed diyo yarıya kadar yükleniyo kalıyo bi türlü olmuyo başka romda denedim aynı hatayı veriyo yardımcı olurmusunuz

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
E:signature verification failed diyo yarıya kadar yükleniyo kalıyo bi türlü olmuyo başka romda denedim aynı hatayı veriyo yardımcı olurmusunuz
bunu dene twrp2.7

hasanbaglan1981

Üye
Maxicep de bulunan bütün s3 mini romlarını denedim bence en iyisi bu ram ve pil on numara

barbaros17

Üye
bunu dene twrp2.7
Kardes denedim ama yine ayni hata failed diyo ben mi hata yapıyorum bi yerde anlamadım yinede sağolasın teşekkür ederim

meymenetli

Üye
cwm kullan recovery. bazen twrp sıkıntı yapıo bazen

Üst Alt