ask_okatan
Üye
Keyifli sıfır hatalı kullanımlar dilerim.imei si uçmuş bi s3 te denedim hoşuma gitti.sonra orjinal room a çevirdim imei kaydı yaptım tekrar bunu yükledim imei gitmedi.telefonu 1 haftadır kullanıyorum çok hızlı güzel hiç bir problem yaşamadım.görenler hayran kalıyor.emeğinize sağlık.ilk yüklememde 5,4,8 son versiyonu yükledim kamerada sorunlar vardı sonra önceki stabil 5.4 ü yükledim bi haftadır sıfır hata.şarjında pek değişen bişi yok.aşırı tüketim de yok kazanç ta yok.ama kesinlikle bu tamamdır.teşekkürler paylaşım ve basit anlatımın için
Temalar forumunda cm12 ön isimli tüm temaları bu romda kullanabilirsiniz... forumda mevcutnasıl tema kurarız hocam bu roma
evetLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızve gapsı yüklemek yeterli olurmu
teşekkürler
temalardan değiştiriyorum benekran kilit ekranı resmini degiştiremiyorum
İstersen yeniden flaşla...romu yükledim ama 15 dakika geçmesine rağmen açılmadı telefon
Imei gitmiş biri yükledi bu romu imei geldi. Klon imei de sıkıntı çıkamadığını bildiriyorlar ama size tavsiyem mutlaka ama mutlaka efs yedeği almadan rom flaşlamayın...Benim S3 rootlu. Bunu yüklersem İMEİ numaram değişir mi? Değişmezse ben de yükleyeceğim.
Flaşlama yi yanlış indirme ya da yanlış eksik wipe lama dışında hafıza kartının recoveryden stabil okunması bile etki ediyor stabil kurulumu.Ya ben bu romun eskı versıyonlarını bırkac kez flashladım ozellıkle stabıl yazanları ama telefon kendı kendıne acılıp kapanıyor mega vıpe ıle kuruyorum her seferınde baska romlarda bır sıkıntı yok sımdı 5.5 stable ındırdım ama yuklesemmı yuklemesemmı bılemedım varmı benım gıbı sorun yasayan bu arada oncekı versıyonlarda sorun yasayonca problemlı ınmıstır dıye tekrar ındırım attım ama yıne aynıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?