Galaxy S3 i9300 [ROM][6.0.1_r10][i9300]RESSURRECTION REMIX M [UBER-GCC 4.9][CM13]

*hido*

Üye
5.5.8 yükledim. Telefonu kapatıp açtığımda ayarlar durduruldu uyarısı çıkıyor. Birde Otadan güncelleme kontrolünü kapattığım halde ara sıra güncelleme uyarısı geliyor. Sebebi ne olabilir?
  1. 5.5.8 yükledim. Telefonu kapatıp açtığımda ayarlar durduruldu uyarısı çıkıyor. Birde Otadan güncelleme kontrolünü kapattığım halde ara sıra güncelleme uyarısı geliyor. Sebebi ne olabilir?
  2. Bu benim ilk yüklediğim rom. Genel olarak beğendim. Pil tüketimi Stock romdan biraz daha fazla. Stabilitesi Stock roma yakın.
  3. Xda da android 6.0.1 tabanlı çok rom var. İngilizce bilmediğimden yorumları okuyamadım. Deneyip tavsiye edebileceğiniz (pil tüketimi ve stabilite yönünden) android 6.0.1 tabanlı rom var mı?

Ressurection un olmazsa olmazı ayarlar durduruldu hatasıdır. 6 tabanlı romundada bu hata vardı güncelleme gelip giderildimi bilmiyorum. Daha stabil değil 6 romları. 5.5.8 iyidir candır

merhaba arkadaşlar. ben şu an bu romun 5.6.0 versiyonunu kullanıyorum. android 6.0.1 yeni yükledim.yüklemek baya bi uğraştırdı ama sonunda oldu gapps falan sıkıntı yok. wifi ye bağlanıyor. mobil internete ilk etapta giriyordu teli kapatıp açınca veya birisi aradıktan sonra internet bağlantısı kesildi ve mobilden internete giremiyorum. sorunnun neyden kaynaklandığını bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi.

sbhttngndz büyük ihtimalle bağlantı türündendir.mobil ağlar şebeke modu içerisinde bağlantı otomatik yap yada lte olanı seçme.yanıtı da yazarsan sevinirim