Galaxy S4 i9500 [ROM] [5.0.2] Aurora N4/S6 Port 5 v8.2 [XPOSED SUPPORT] [25/05/2015]

Konu Sahibi

anladım dustum bende şimdi 8.2 var düşünüyorum acaba yuklesem mi diye tereddütteyim açıkcasın

joker.lg

Üye
anladım dustum bende şimdi 8.2 var düşünüyorum acaba yuklesem mi diye tereddütteyim açıkcasın
8,2 nin hataları var mesela sessiz mod yok sadece ses titresim var sonra sms gelince kısa kısa titreme yok direk dıııııııııııt diye titriyo dıt dıt diye değil bu buldugum 2 hata beni sinir eder bunlar seni bilemem

Konu Sahibi

aynen bak orası dogru dur bakalım yuklerim olmassa bu vermiş oldugun rom u
aynen bak orası dogru dur bakalım yuklerim olmassa bu vermiş oldugun rom u

modem nerede ya ben göremedim onu 8.5 de

joker.lg

Üye
eyvellah kardeşim benim nasıl bir sıkıntı yok dimi rom ile hani çalışmayan bir yeri felan yok sanırım
bence yok ufak tefek seyler oluyorsada farketmıyorumdur ben cok begendım bunu hani bazı buglar varmıs ama ben daha denk gelmedım belkide buglu yerleri kullanmadıgımdan ama begenirsin eminim
eyvellah kardeşim benim nasıl bir sıkıntı yok dimi rom ile hani çalışmayan bir yeri felan yok sanırım
bence yok ufak tefek seyler oluyorsada farketmıyorumdur ben cok begendım bunu hani bazı buglar varmıs ama ben daha denk gelmedım belkide buglu yerleri kullanmadıgımdan ama begenirsin eminim