ROM [ 4.2.2] Touchwi5v8 EditionMhr) + Performance + Uzun Batarya süresi

Sponsorlu Bağlantılar

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
Cm9 final yüklü, honeyxup 7 son versiyon kullanıyorum kernel.Seedet 2.0 açık.Başka hiçbir twiks yada buildpro yok.Hafiza kartim yok, nirmal tel ana hafizaya attim flasladim telefin dondu kaldi.Bunu nasil flasliyoruz acaba onuda aciklarmisin?
Hayır hocam donmaz bu Scripte Cm olanı zaten Cm sürümü içindir sorun başkadr tekrar yuklemeni öneririm

tarık_07

Üye
ilgili linkten, olanı indirdim, tekrar kurdum ama gene aynı sorun oldu.Aşağıda anlatıyo, Mount /system and /data kısmını yapıyorum oda olmuyo, 2 3 kez denedim.Neyse sağol paylaşımın için, eyvallah.

1.Delete all others ram scripts you have installed in "/system/etc/init.d"
2. Copy 'Adrenaline Engine.zip' to your phone SD card
*For those who are using Cyanogenmod, download CM version
3. Reboot your phone to recovery mode
4. Mount /system and /data
5. Flash Adrenaline Engine.zip
6. Reboot your phone when finished installation
7. Done

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
ilgili linkten, olanı indirdim, tekrar kurdum ama gene aynı sorun oldu.Aşağıda anlatıyo, Mount /system and /data kısmını yapıyorum oda olmuyo, 2 3 kez denedim.Neyse sağol paylaşımın için, eyvallah.

1.Delete all others ram scripts you have installed in "/system/etc/init.d"
2. Copy 'Adrenaline Engine.zip' to your phone SD card
*For those who are using Cyanogenmod, download CM version
3. Reboot your phone to recovery mode
4. Mount /system and /data
5. Flash Adrenaline Engine.zip
6. Reboot your phone when finished installation
7. Done
Hocam burda yüklemeden önce diyor system etc/init.d içinde olan herşyi silip sonra mount and data yi tiklayp daha sonra zipi flasliyoruz ve mount and data unmount tan cikarp reboot edecen işleme tamamdır ;)

siepls13

siepls13

Üye
:D dostum biraz karıştırmışım hallettim şimdi rom gayet güzel olmuş ram kullanımı felanda iyi

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
:D dostum biraz karıştırmışım hallettim şimdi rom gayet güzel olmuş ram kullanımı felanda iyi
Buda Jelly Bean için Başka konum bunları da uygularsan ramdan daha çok fayda alırsın kasma sıfır yani tabi Video kaydı yok ;) İŞTE KONU

Evet Arkadaslar bu Kerneli yükleyerek daha iyi performans ve 390 ram alanı sağlayabilirsiniz ve isteyen ekteki FMR CLEANER İndirip en iyi ram alanı temizleme uygulamasını deneyebilir ;)
Not :Video Kayıt Özelliği Calismamaktadr.
KERNEL LİNK ;
FMR CLEANER LINK ;
KERNEL KURULUM ADIMLARI ;
- Recovery menüsünden indirdiğiniz Kerneli hafıza kartından Flashlayin daha sonra adwanced girip wipe dalvik cache ve fix permissions yapın ve reboot edin bitmiştir :cool::cool:

siepls13

siepls13

Üye
dostum uygulamalarda sorun yaşıyorum seeder blackmart tarayici ve batarya baya hizli iniyor

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
dostum uygulamalarda sorun yaşıyorum seeder blackmart tarayici ve batarya baya hizli iniyor
Hocam seeder o kernel de calismiyor onu kaldırın aynı şekilde Blackmart alpayi da kaldr batarya hızlı gitme sebebi işlemci ayaridir Interactive yap alttaki kutucuğu işaretle yine geri gel xamanlayici sa row yap alttaki kutucuğu işaretle tamamdır ;)

tarık_07

Üye
Hocam burda yüklemeden önce diyor system etc/init.d içinde olan herşyi silip sonra mount and data yi tiklayp daha sonra zipi flasliyoruz ve mount and data unmount tan cikarp reboot edecen işleme tamamdır ;)
Eyvalah, böyle dosyalar ekledi aildiğim yere.Acaba yüklendimi nerden anlayabilirim?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sahin02
cadde19

cadde19

Üye
Hocam senin romun üzerine başka scriptlr kursam problem olur mu etkiler mi

basatoguz

basatoguz

Üye
Dostum deep sleepte 6 saatte yüzde 16 şarz yemesi normal mi sende 2 saatte hiç şarz yemedi dedin de

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
Dostum deep sleepte 6 saatte yüzde 16 şarz yemesi normal mi sende 2 saatte hiç şarz yemedi dedin de
Hocam işlemci ayarları ile ilgili güncelleme yaptım onları yaptı iseniz olmaması gerek?

basatoguz

basatoguz

Üye
sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi

tarık_07

Üye
Arkadaşlar antutu test yapıp, paylaşırmısınız sonuçları.

tarık_07

Üye
Kutucukları da işaretledi isen tamamdır :cool: 6 saate yüzde beş dese idin neyse derdim ama 16 çok yemiş :)
Kutucuklar işaretli, işlemci ayarlarıda yapık.Acaba çalışıp çalışmadığını nereden anlayabilirim?

ismailozcn

ismailozcn

Üye
uyku moduna geçince şarjı yemeyen tweaks yada scripti paylaşırmısın

sahin02

sahin02

Üye
    Konu Sahibi
Kutucuklar işaretli, işlemci ayarlarıda yapık.Acaba çalışıp çalışmadığını nereden anlayabilirim?

Hocam o zaman sıkıntı olmaması gerek bide çıkmadan önce Task Manager uygulayıp öyle boşta bırakın. Sanirim arka planda çalışan uygulama olmalı? Bnde 3G açıkken bile hiç yemedi :)

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Greenify kullanılabilir onun içinde hocam kurup kullanın tüm uygulamaları uyutun arka planda çalışan uygulamalar şarj yemesin :D

• Beğen
Tepkiler: sahin02 ve hasaneness

DDPROG

Üye
Arkadaşlar bişey sorucam gerçek jellybean deki dokunma hassasiyeti bu tür jelly bean romlarındada varmı?

Üst Alt