slvestre-99
Üye
-
Konu Sahibi
-
oww süper ama çalışmayan çok şey varneyse geliştirsinler..
hocam hizi cm9 ve cm10 dan daha iyi hic kasma yok bu yil icinde 3.4.x kerneline baslayacaklar
bunu arconun hazırladığını sanmıyorum.
bunu arconun hazırladığını sanmıyorum.
Aslında bu rom yeni gelecek cm10.1 ve diğer 4.2.1 tabanlı romların habercisi olsada cm10.1 için offical olması konusunda kesin bir haber yok.Sadece arco'nun cyanogen kaynağında galaxy w için maintainer yani cm ekibi için galaxy w geliştiriciliği görevini üstlendiği konusunda bazı haberler var ancak doğruluğu konusunda kesin bir açıklama yok.Cok guzel bir haber hemde official olacak olmasi dahada guzel
Sadık hocam bence siz de S3'ü satıp Wonder'a geri dönün. S3'te hiçbir heyecan yok her şey stabil zaten.CM10.1 arco tarafından yayınlanacak.Ancak arco cm9 ve cm10 ile ilgili işlerini bitirdikten sonra cm10.1 çalışmalarıda hızla devam edecektir.Ama en azından cm9un işleri bitmeden ve cm10.1 konusundaki sorunların birçoğu giderilmeden arco paylaşım yapmayacaktır.
CM10.1 için doğru ancak slimparanoid camcorynin ve arconun cm10.1 için olan çalışmaları üzerinde bazı değişiklikler yapılarak sunulnuş bir hali.Yani asıl geliştirici arco ve camcory olsada rom onlara tam olarak ait sayılmaz.hayir hocam arco ve bir kac kisi arcoya yardim ederek hazirliyorlar bu romu
Galaxy W bırakılır mı ya aşk olsunSadık hocam bence siz de S3'ü satıp Wonder'a geri dönün. S3'te hiçbir heyecan yok her şey stabil zaten.
şu an galaxy w arayüzü s3 kadar stabilSadık hocam bence siz de S3'ü satıp Wonder'a geri dönün. S3'te hiçbir heyecan yok her şey stabil zaten.
herşey tamamda 4.2.1 de bildirimi transparan bilyodum kapkara pek hoşuma gitmiyor
kamera ve torch sorununu çözdüm bu romda ipromeh izin verirse ben devam etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?