[ROM][4.2.1]SlimParanoid 04-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slvestre-99

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][4.2.1]SlimParanoid 04-02-2012
Sadece galaxy w icindir diger telefonlarda denerseniz brick olur

BİLGİLER:Bu rom 4.2.1 surumudur test surumudur.Arcilo mesajlarinda 3x kernel ve cm9 bittikten sonra bu rom uzerine yogunlasacagini soylemis ve en onemlisi 4.2.1 surumlerinde kullanilan 3.4.x

Özellikler:

Gapps dahil (gapps yuklemenize gerek yok)
seeder V7 eklendi
Jetlauncher eklendi
Slim File Manager eklendi
Slim Keyboard eklendi
Slim Fonts yazi tipi eklendi
Bazi gereksiz uygulamalar silindi
Ve cok yakinda dark theme flashlanmis olarak gelecek

Calisanlar:

Wifi
GPS
APN
USB Mass Storage
Compass

Calismayanlar:

Kamera
Bluetooth
FM Radio(Spirit Radio kullanabilirsiniz)
Wifi Hotspot
Adding user
Torch(Isık)

Ekran gorunt

axelf

axelf

Üye
bu ne reis kamera yok, bluetooth yok hallet bu sorunları sonra sür piyasaya:dry:

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Test surumu yaziyor reyiz gelistirilecek

axelf

axelf

Üye
hım o zaman pusuya yatalım tam sürümü bekleyelim :d:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam bu rom çalıştı bende 4.2.1 olarak :D sorun sanırım çekidrdekten kaynaklı arco düzeltir diye umuyorum :D

blackcat67

blackcat67

Üye
Kamerayı falan çözdüm bunda :D izin istedim camcory ve ipromehden gelecek cevap olumlu olursa manyak bişe olcak bu rom :D

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Kamerayı falan çözdüm bunda :D izin istedim camcory ve ipromehden gelecek cevap olumlu olursa manyak bişe olcak bu rom :D
OOO... Usta vallahi iyi olur. Normal Cm10.1'da ikidebir telefon donuyor ve kilitleniyordu. Hem bu test sürümünün oyun performansı da iyiymiş.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
iyi kardeşim se bence bu rom işini çözdün başarılar güzel bir rom yapta yükleyelim :) bende bu oluyor ama diğer 4.2ler olmuyor

blackcat67

blackcat67

Üye
XDA daki geliştiricilere çok kızıyorum tek bir geliştiriciyi beklemek çok yanlış birsey ! bir kaç kişi ile konuştum ve onlarada söyledim aralarında cm10.1 ile biraz uğraşsa çok iyi bir sürüm ortaya çıkarabilecek olanlarda var ki arcoyu beklemek çok yanlış birşey zaten adam 2 tane rom ile uğraşıyor şuan cm10.1 ile uğraştığınıda hiç sanmıyorum kusura bakmayın konuyla alakasız ama konuşmadanda duramıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt