slvestre-99
Üye
-
Konu Sahibi
-
Anlatım için cm9 konusundaki anlatım videosunu eklemenizi öneririm.Daha önce rom kurmayanlara yardımcı olabilir.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca paylaşım için teşekkürler ve bilmeyenler için paranoid romun kendine ait özelliklerini eklerseniz iyi olur.Alternatiflerin artması güzeldir birisi eklesin diye beklemeyin xda'da yeni bişeyler gören paylaşsın.
eksik var mı ? stabilliği nasıl bilgi verirsen ona göre kuralım
Rom yükledim hoşuma gitti next laun. kurdum harika oldu ama sölebir sorun var telefon actıgımda 3g baglanmıyor baglantılara girdigimde mobil ag görünmüyo sonra ucuş moduna aldım tekrar normal moda cevirdim ag geldi olayı öle cözdüm
slim jeal yüklemiştim onda sorun yaşadfım bakam bunda yaşayacakmıyım gayet güzerk denemnizde fayda var diyorum anlatmakla olmuyo mutlaka denemek lazım çünkü büsürü rom yükledim usanmıştım artıkçok teşekkürler hocam eline saglık
kolay gelsin herkeze
İyi günler deneyen arkdaş varmı ona göre yükleyilim veya önerebilceginiz strabil calışan Rom önerebilirmisniz 3-4 tane rom yükledim tatmin olmadım
Bu rom bende birçok hata verdi tavsiye etmiyorum external_sd hatalı dedi sonra gördü ama klasörleri açmadı boş gösterdi diğer tarafta dolu gösteriyordu apn yazamadım kayıt oluşturmuyor blututu çalışmadı bilgisayada sadece yığın belleğini gördü kamerası iğrenç iki defa kurmama rağmen hatalar devam etti orjinal sürüm üzerine kurdum hatam varsa mesaj atın lütfen
Bu rom bende birçok hata verdi tavsiye etmiyorum external_sd hatalı dedi sonra gördü ama klasörleri açmadı boş gösterdi diğer tarafta dolu gösteriyordu apn yazamadım kayıt oluşturmuyor blututu çalışmadı bilgisayada sadece yığın belleğini gördü kamerası iğrenç iki defa kurmama rağmen hatalar devam etti orjinal sürüm üzerine kurdum hatam varsa mesaj atın lütfen
vysnc varsa yükliycembu romda vysnc varmı? cm10alpha3ten daha iyi mi?kamera düzgün çalışıyormu?
ne çözümü o resme baktım ama anlamadım açıklık getirirmisiniz?Bu roma oygun kernal önerebilirmisiniz bildiginiz varsa işlemci hızı yükseltmeyi planlıyorum
şarj için çözümü buldum sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eksik var mı ? stabilliği nasıl bilgi verirsen ona göre kuralım
şuan için en iyisi cm9 =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?