Bruce Wayne
Üye
Arkadaslar aslinda 1.8 surumu paylasilmis ben. İndirdim ama acilis ekraninda takiliyodu galiba tam olmamis linki paylasirim suanda telden girdigim icin paylasamiyorum dead trigger highte kasmiyo bende 1.7 surumde
O s3 widgeti var mi icinde?
flashlamadan önce format system yaptınızmı?Romu az once deneme sansım oldu dil secenegini turkce secmeme ragmen bircok yerde ingilizce menulerle karsılastım. Ana ekrana uzun sure basılı tutup widget eklemek istedim ancak ana ekran launcheri hata verdi. Bunun dısında ram kullanımı yuksek ancak cok fazla takılma yasamadım. Sonuc olarak birazdaha geliştirilmesi lazım diye dusunuyorum.
flashlamadan önce format system yaptınızmı?
arkadaslar uyari bu rom beta 4 tabanli degil tabani beta 3 xda da 1.8 remics var konunun en basinda yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu adresde en ust yoruma bakin orada download dio ordan indirin
- - - Eklendi - - -
yani 1.7 beta 3 tabanli size verdigim link beta 4 uzerine kurulu
- - - Eklendi - - -
sorunlu demisler 1.8 ama ben kullandim cok hizli sorun cikmadi
v1.8 de devamlı resetleme sorunuyla kaşılaşıılmış bu yüzden yapımcısı tarafından kaldırılmış ve yeni v1.8 cm9 rc1 üzerine portlanacagı söyleniyor...
goruntulu konusma yapiliyormu
neden custom romlarda görüntülü konuşma ve orjinal fm radyo kullanılamıyor
bu tür bir sorunla karşılaşmadım ama file browserle ilgili bir sorun olabilr astro file mangerde sorunsuz çalışıyorarkadaşlar bu rom hafıza kartını göstermiyo yardımcı olurmusunuz
evet maalesef birbaşkası bütün romları ele almış hepsini o yayınlıyor bunun yeni versiyonu olarak bir rom yayınladı ancak çok kötü ram yönetimi uzun süredir yeni bir rom çıkmadıBu romun xda konusu kapandı galiba uzun zamandır ses cıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?