Hocam evet farklı platformlarda takıldığım için genelde lazım olduğunda giriyorum buraya. Fakat şöyle bir durum var kazanç sağlamak istiyorsan bunu turbobite yükleyerek yapmazsın. Zaten turbobitte beklemesi ve indirmesi çok sıkıntı olabiliyor ben bunun için söyledim. Emek verip konuyu açtığın için teşekkürler fakat senin bahsettiğin durum en azından benim için bozuk olan bir CDye para vermek gibi bir şey oluyor ve bundan dolayı en azından şimdisi için teşekkür etme gereği duymadım. Önemli olan bu platformda sorunsuz paylaşım yapmaktır göstermelik değil.
Hocam 1.si Kazanç sağlamak için niye turbobiti kullanmamam gerekiyor onu anlamadım. Herkes gibi bende turbobitten para kazanabilirim. Ha İndirirsin indirmezsin bu senle alakalı bişey. Ki biz bu uygulamaları sizin yerinize araştırıp bulup önünüze getiriyoruz.
2.si Bozuk bir CD ye para veriyor gibi olmuyor yapma gözünü seviyim. Bozuk CD ye hem para veriyorsun hem de bişey elde edemiyorsun. Bunda sadece bekliyorsun üstelik para da vermiyorsun.. bunu iyi ayırman lazım.
3.sü ve en önemlisi ise önceden söylediğim gibi senden teşekkür istemiyorum hocam, bu platforma bişeyler katmak için burdayım. senin dediğin gibi göstermelik olsaydı 380 tane konuyu bir ay içerisinde açmazdım buraya.. O konuları araştırıp duzenleyip eklemek kolay iş değil..
kolay gelsin..