Cover FİRE V1.6.4 MOD APK – Para Hileli

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Cover FİRE V1.6.4 MOD APK – Para Hileli
Cover Fire v1.6.4 PARA HİLELİ APK, aksiyon, macera ve FPS tabanlı oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereksimini duyduğum yapımcılığını Genera Games firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz görevlerde düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek ve görevleri tamamlamaktır. Cover Fire içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız enerji hileli, sınırsız altın hileli, VIP yani premium hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz kadar sandık açıp tüm karakter ve özelliklere sahip olabilirsiniz. Tehlikeli düşmanlar, bitmek bilmeyen mücadeleler, kullanabileceğiniz özel silahlar ve dahası sizleri bekliyor. Cover Fire v1.6.4 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmış olup, yeni etkinlikler eklenmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Cover Fire Play Store’da yeni 240.000’den fazla indirilmiştir. Gereken Android sürümü 4.1 ve üzeri


UYARI : oyun açılışta siyah ekranda OBB hatası verebilir, ekrana bir defa dokunup sağ köşeden atla butonuna basın.




İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Son düzenleme:
Buğra

Buğra

Admin
Paylaşım için :tşk: fakat daha kaç kere söyleyeceğim bilmiyorum ısrarla başka sitelerden birebir açıklama alıyorsunuz. Burada hem onların emeğine haksızlık oluyor hemde bu tarz komple açıklaması kopyala yapıştır konular çöp değerinde olduğu için hiç bir faydası olmuyor aksine zararı oluyor :)

Size gerek konularda gerek özel mesajda belirttim. Bu tarz kopyala yapıştır yapacağınız yere kendiniz 3-4 cümle özgün yazsanız çok daha iyi olacak.
 


Üst Alt