Rodallega tamam.

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Rodallega tamam.
Bordo-mavililer hem Akhisar hem de 31 yaşındaki golcü ile her konuda anlaştı. Yarın İstanbul’a gelecek olan menajeri ile resmi imzalar atılacak. Rodellega pazartesi Trabzonspor’a katılacak
Forvet transferine kilitlenen Trabzonspor nihayet mutlu sona ulaştı. Başkan Muharrem Usta, uzun zamandır temas halinde olduğu Hugo Rodallega ile her konuda anlaşmaya vardı. Başkan Muharrem Usta'nın önceki İzmir'e yaptığı çıkartma sonrasında hem Akhisar Belediyespor, hem de Kolombiyalı golcü ile anlaşmaya varıldı ve oyuncunun menajerine de "İş bitti" haberi gönderildi. İmza için Türkiye'ye çağrılan ve biletleri de satın alınan Rodalle ga 'nın menajerinin yarın İstanbul'a gelmesinin ardından imzalar atılacak. Ardından Rodallega, Pazartesi günü bordo-mavili takıma katılacak. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da Rodallega ile teknik detayların kaldığını, oyuncunun takıma önemli katkılar yapacağına inandığını söyledi.

ÇİN TEKLİFİNİ REDDETTİ
Bu arada bordo-mavili kulübün Rodallega ile 2.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Trabzonspor'un Rodallega karşılığında Akhisar Belediyespor'a Mustafa Yumlu ve 700 bin euro ücret ödemesi bekleniyor. 31 yaşındaki golcünün, Trabzonspor'a gelmek için çok istekli olduğu ve Başkan Muharrem Usta'ya, "Bordo-mavili formayı giyeceğim için çok mutluyum. Muhteşem taraftarla büyük başarılar kazanacağımızı biliyorum" dediği belirtildi. Bu arada Rodallega'nın Çin'den gelen çok ciddi teklifleri "Türkiye'de mutluyum. Trabzonspor'da oynamak istiyorum" diyerek elinin tersi ile reddettiği dile getirildi.
 
Baydırman

Baydırman

Moderator
Sonunda büyük bir takıma geldi.
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
264
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
241
Doğuş Pertez
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
241
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
302
DarkredBlue61
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
227
DiaBLoS


Üst Alt