Rodallega: Sonunda geldim

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Rodallega: Sonunda geldim
Trabzonspor’un yeni transferi Rodallega, çok uzun süren bir flörtün ardından Bordo-Mavili renklere kavuştu. Sezon başındaki transfer son dakikada yatmış, Kolombiyalı farklı teklifleri gündeme almıştı. Ancak taraflar dün mutlu sona ulaştı, golcünün ağzından, “Geç oldu ama doğru zamanda oldu. Çok mutluyum” sözleri döküldü.

Trabzonspor vazgeçmedi

Bu sürecin ardından yeniden golcü arayışına başlayan Trabzonspor, tanıdık isme, yani Rodallega’ya yöneldi. Fakat Bordo-Mavililer’in sezon başındaki tavrı Rodallega ve menacerini üzmüştü, görüşmeler olması gerekenden daha uzun sürdü. Sonuçta Karadeniz ekibi ısrarından vazgeçmedi ve dün itibariyle mutlu son geldi. Sağlık kontrolünden geçip 2.5 yıllık mukaveleyi imzalayan 31 yaşındaki Kolombiyalı’nın ilk sözleri de bu doğrultudaydı:

‘Düşünmeme gerek kalmadı’

“Trabzonspor büyük, hep hedefi olan bir kulüp. Ayrıca kentin de futbola ne kadar ilgi duyduğunu biliyorum. Yönetimin benim için yaptığı fedakarlıklar, teknik direktörümüzün isteği ve yeni yapılacak bir stadın heyecanı, zaten fazla düşünmeme gerek bırakmadı. Biraz geç oldu belki ama sonunda oldu. Benden beklentilerin büyük olduğunu biliyorum ve bunun için artık çok daha fazla çalışmam gerektiğinin farkındayım. Bu günlere gelmemde rolü olan Akhisar kulübüne de her şey için çok teşekkür ederim.”
 


Üst Alt