RoboCop APK+OBB v.2.0.1 [MOD][Her Şey Sınırsız]

Sponsorlu Bağlantılar

robbancs

robbancs

Üye
    Konu Sahibi
RoboCop APK+OBB v.2.0.1 [MOD][Her Şey Sınırsız]

v.2.0.1 Güncellemesi ile gelen yenilikler.
1. Yeni elbiseler ve özel yetenekler eklendi.
2. Buglar giderildi ve oyun performansı arttırıldı.

,

Galaxy S4 telefonumun ekranından aldığım görüntüler :

İşinize yaradıysa " teşekkür " mesajı yazmayı unutmayınız...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: VIP_TECH ve Buğra

Buğra

Buğra

Admin
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: robbancs
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Ulan nova3 bu oyun kadar ram kullanmıyor

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Beyler bana yardım edin bu oyunları nasıl telefona yüklüyoruz adım adım anlatır mısınız

• Beğen
robbancs

robbancs

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bana yardım edin bu oyunları nasıl telefona yüklüyoruz adım adım anlatır mısınız

İçindede yazıyor ama anlatayım.

Apk dosyası olur ona normal tıklarsın aç dersin ve kendini kurar kurduktan sonra tamam ' a tıklarsan. Eğer oyunun yanında sana data dosyası verilmişse bunu SDCard/Android/obb içine atarsın..

Bu oyun için :

1. Apk dosyasını kurun.
2. " com.glu.robocop " klasörünü SDCard/Android/obb içine atın.
3. Kurulum tamamdır.

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Hocam mesela GTA VC de aynı böyle yaptım oldu oynadım sonra oyunu sildim ama tekrar yüklemek istedim, tekrar aynı işlemleri yaptım ama oyunu açınca oyun siyah ekranda kalıyor neden acaba :hmmmBu oyun da olmadı :/ anlamadım gitti sorun nedir acaba sd kartla ilgili mi bilmiyorum ki

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Teşekkürler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
SD kartı ikiye bölmekle ilgili bir şey var galiba onu açıklayabilir misiniz bilginiz var mı?

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Mini tool partition ile de bölünüyor recovery mod ile de bölünüyor twrp ile yani

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

• Beğen
robbancs

robbancs

Üye
    Konu Sahibi
Hocam mesela GTA VC de aynı böyle yaptım oldu oynadım sonra oyunu sildim ama tekrar yüklemek istedim, tekrar aynı işlemleri yaptım ama oyunu açınca oyun siyah ekranda kalıyor neden acaba :hmmmBu oyun da olmadı :/ anlamadım gitti sorun nedir acaba sd kartla ilgili mi bilmiyorum ki

Telefon veya tablet modeliniz kaldırmıyor diyeceğim ama ilk seferde açıldı diyorsunuz . Bende anlayamadım ama sorun Sdcard ' da değildirdir . Ben bu oyunu galaxy s4 ' de denedim sorunsuz açılıyordu. Xperia L için bilemiyorum..

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Kardeş zippyshareden upload eder misin

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
recovery mod ile nasıl bölünür?

robbancs

robbancs

Üye
    Konu Sahibi
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Ya zaten rootluydu da telefon önce unroot yaptım sonra telefonu format attım bakalım olacak mı ki %99.9 olur, telefon şu an güncellemeleri filan yüklüyor. Bir iki ayar yapıp oyun yüklemeyi deniyeceğim

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
bu oyunu hiç sevmedim karmakarışık bir oyun,ne öyle hep aynı bölümler aynı yerler hele silahlar yok onu yükselt yok bunu yükselt bu ne ya hile yapmadan zaten kimse bunu bitiremez ama hileli bile olsa sıkıyor adamı

• Beğen
robbancs

robbancs

Üye
    Konu Sahibi
bu oyunu hiç sevmedim karmakarışık bir oyun,ne öyle hep aynı bölümler aynı yerler hele silahlar yok onu yükselt yok bunu yükselt bu ne ya hile yapmadan zaten kimse bunu bitiremez ama hileli bile olsa sıkıyor adamı

Bu oyun gerçekten çok sevildi ama tabikide kişiden kişiye değişir :)

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
OLMADI!!! :(

Üst Alt