"Robinho, nerede o günler"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim539

ibrahim539

Üye
    Konu Sahibi
"Robinho, nerede o günler"
Beşiktaş'ın Robinho operasyonunu FANATİK'ten öğrenen Siyah-Beyazlı taraftarlar havalara uçtu.

İnternet sitesi ve forumlarda Brezilyalı ünlü futbolcunun transferinin tam isabet olacağını dile getiren Beşiktaşlı futbolseverler, Sambacı’nın yüksek maliyeti nedeniyle geleceğine pek inanmıyor. Ayrıca Tabata transferi nedeniyle Yıldırım Demirören yönetimine olan inancını yitiren Siyah-Beyazlı taraftarlar, Robinho gibi bir yıldızın takıma katılma ihtimalini de yüksek görmüyor. Ancak Sambacı’nın ismi bile Kara Kartallar’ı heyecanlandırıyor. Beşiktaşlılar’ın görüşleri özetle şöyle: “Robinho ülkesine dönmüş, gelmesine gelir. Ama bizim yönetim alır mı, onu bilmiyorum”, “Tabata’ya yıldız diyen, Robinho’yu nasıl alır ki”, “Robinho’yu Beşiktaş formasıyla düşünemiyorum. Tribünden düşerim herhalde!”...

Fanatik

haltie

haltie

Üye
gelme ihtimalini göremiyorum alsa decoyu alırdı başkan ama alamadı

arslansem

arslansem

Üye
Adam neden gelsin?Bana tek bir sebep söyleyin.Bıraksın herşeyi Türkiyeye Beşiktaş a gelsin ha :ehe

haltie

haltie

Üye
beşiktaşın adı yeter tüm sorularının cevabına semih

arslansem

arslansem

Üye
Komikti Halit :ehe

haltie

haltie

Üye
:) az bile dedim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
fotoya bakın robinho bile buna gülüyor hem robinho gelse türkiyeye para için gelir para kimde bizde(FENERBAHÇE )
Yürü bea adamım kim tutar senı Aziz baskan alır gelır onu sıkıntı olmaz onun ıcın guiza ya verdık 14 ona verırız 25 :D:D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
arslansem

arslansem

Üye
Evet Fenerbahçede para var ama... :ehe

bjkirfan

bjkirfan

Üye
fotoya bakın robinho bile buna gülüyor hem robinho gelse türkiyeye para için gelir para kimde bizde(FENERBAHÇE )
Ben anca buna gülerim Robinho öyle rengarenk takımlarda oynamaz bence . İspanyada gol kralı olan adamı getirdiniz adam size geldi boş kaleye atamaz oldu . Robinho Türkiyeye gelse ilk oynıyacagı ta<kım BEŞİKTAŞ OLUR ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Böyle bir şeyin oluşması ya da gündeme gelmesi hayalden öte birşey değildir , değerli arkadaşlar ..

Robinho santos a kiralık olarak gitti . Ve orada sözleşme imzalarken , bırakın City e dönmeyi , ülkemde kalmak ve uzun yıllar devam etmek istiyorum dedi .. :oke:

'Davut

'Davut

Üye
haltie

haltie

Üye
guizaya o kadar verdinizde ne oldu ;)

'Davut

'Davut

Üye
İspanya gol kralını getirmiş olduk...:islik

haltie

haltie

Üye
hoşgeldi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...