Roberto Carlos Fenerbahçede

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CisSe

Üye
adam babam yasşına geldi daha yeni mi alıyor hem fener nihat ı halil i ednilsonu onlar nerde emre de geliyodu

damadada

Üye
yahu hep dinazorlarmı gelecek turkıyeye anlamadım gıttı carlos yaslandıbebabalar artık gelseneolur gelmesene
gercı gelmesde yınede buhabere bıtarafınla guluyorum sakın kımse alınmasın

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
1 sene oynar oynamaz sonrası yine yeni transfer yine yapılandırma falan filan gelmesin carlos fenere..

maavii

Üye
Cafu yu milan 33 aldı sanırım taş gibi oynuyor. Carlos bana kalırsa faydalı olur Fenere...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
insallah olurr...

tatar_ramazan

tatar_ramazan

Üye
inşallah gelir bence ümiti bence defansın ortasaına cekecek luciano yolcu gibi bana göre

ama takım şu anda oturmuş durumda tabi takviye gerek ama bilmiyorum

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
ya ümitle bu iş yürümez hele bide defansın önünde allah askına cok yavas cokk tabi bunda yas farkıda var ama ümiti öne cekmekle cozum bitmiyo ki...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Valla o zaman şöyle diyim.

Carlos gs'ye gelse herkes alınsın der bjk'ye gelse alınsın der.. Herkes ister takımında.. O yüzden tabiki gelsin..

delimakina

Üye
nıhahahaha

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
carlos gibi dünya klasında bir oyuncuyu kim istemz allah askına...

Caine

Caine

Üye
carlos klasındaki dünyaca bir futbolcuyu, dünyada 2. sınıf futbol ülkeleri havada alır ama avrupada ve şampiyonlar ligi vitrininde artık çoook zor. şu an robertoyu alacak büyük bir klüp göremiyorum. sadece asya veya uzak doğuya gider bu yaşdan sonraaa. ne diyelim hayırlısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt