Roberto Carlos en iyi ikinci futbolcu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Roberto Carlos en iyi ikinci futbolcu
Roberto Carlos en iyi ikinci futbolcuPeki Carlos'tan daha iyi olan kim?

Fenerbahçeli futbolcu Roberto Carlos Altın Ayak Ödülü (Golden Foot) yarışmasında 2. oldu. Paki Roberto Carlos'tan daha iyi olan ve birincilik ödülü alan futbolcu kimdi ?

Dünyanın en önemli spor etkinliklerinden biri olan ve her yıl Montecarlo'da düzenlenen Altın Ayak Ödülü, Roberto Carlos'un hemen önünde ipi göğüsleyen Del Piero'nun oldu. Son güne dek İtalyan yıldız ile başa baş bir çekişme yaşayan Brezilyalı oyuncu ikinci sırayı alırken, Milanlı Maldini'yi son gün artan oylarıyla geride bırakan David Beckham 3. oldu. Türkiye, Golden Foot'a (Altın Ayak) en çok oy gönderen ülkeler arasında zirvede yer aldı ama Carlos'u birinci sıraya taşıyamadı

Salihyet

Salihyet

Üye
ligimizde böyle oyuncuların yer alması çok güzel bişey ;) ama bence del piero 1. liği hak etmiyor carlos 1 bekım :P 2. olmalıydı.

POWER

POWER

Üye
Ronaldinho nerde?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşte oylama internetten olunca Türk futbolseverler yükleniyor :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Türkiye, Golden Foot'a (Altın Ayak) en çok oy gönderen ülkeler arasında zirvede yer aldı ama Carlos'u birinci sıraya taşıyamadı

Haberimiz olsa bizde tıklardık.Ne zaman olmuş bu oylama ?

prince14

prince14

Üye
ya tabiki r.carlos en iyidir her herhalde

FurkanBilge

Üye
daha iyi oyuncular var

worldcild

Üye
mesela ben :)..bigün yine böle arkadaslarla mac edıyoruz karıdan esmer kavruk biri geldi...kim ??? yok pele değil:D kalorifer kazancısı hamdi abi..kazana bizim top kaçmısda:D:D:D:D

Quattro

Quattro

Üye
Del Pieromu hadi canım adam 38 yaşına gelmiş ne yapıyor takımını tek başınamı sırtlıyornetten olunca tabii şeffaf bir oylama olmuyor doğal olarak...

edge_mexsijo

edge_mexsijo

Üye
BEn O Kadar Begenmıyorum.Galatasaraylı Olmamdan Mı Kaynaklanıyoo Acaba...SaygılaR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...