Masterthone
Üye
-
Konu Sahibi
-
smile güzelmişben hala ttpot için cevap bekliyorum.
var derken ok ve tik işareti var demek istedim Cfw yi tekrar kur ve ana sayfada ytazdığım komutları harfiyle uygula dostum kimsede bu sorun yok bi sende görünmesi garipNedir peki yazarmısın
saolasın dostum ne demeknayse ben vazgeçtim ttpot tan ama sebebi söylüyorum cfw de gömülü olan patch yamasının uyumsuz olmasından kaynaklanıyor. artık başka müzik çalar yükledim güzel de oldu han neyse cfw çin teşekkürler gayet mükemmel çalışıyor ben de 3 gün oldu hala sorun yok maşallah. elinize saglık
pm atsana bana lnki hemen denemek isterim dostumzaten paylaşacagım hem türkçe hem de en az ttpot kadar mükemmel. gerçi bira çalıntı oldu ama artık onu da not olarak düşeriz
benmedi çöp e atmışpaylaştım yöneticimiz zahmat edip begenirse s60 v5 müzikçalar bölümünde olacak. sen beni baklattin biraz da sen bekle. umarım işine yarar
''neither dp1 nor dp2 was found for the product''
hatasını alıyorum yardım edin.
tarayıcı ölü google a giremiyorum daha tarayıcıya girince menüye atıyor!!
----------Eklendi @ 21:52:42 ---------- Yazıldı @ 21:48:18 ----------
22.0.007 den kaynaklanıyor herhalde excellent solid diye bi cfw yükledim ondada aynı hata var çok büyük bir açık yani tarayıcının çalışmaması
ben de hafıza kartı takılı olduğu halde internet açılmıyor ben opera mini kullanıyorum ama bazı durumlarda orjinal tarayıcı gerekli olabiliyor
hata yoKK... EVET FLASH LİTE 4 var...Kardeşim bişey sordum yukarıda. Cfw deki hatalar varsa nelerdir ve flash lite 4 mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?