LeaD3R
Üye
sensörü kapatırız evet ama resimlere bakarken de ekran dönmeyecektir sensör ayarları modu ekliyorum ama tekrar yüklemen gerekecek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu an eldeki bu v22 de bundan daha kusursuz bir cfw yok ara bak varsa bende kullanayım.. 2 hafta sadece şu cfw için uğraştım dostum..o şekil değil sadece ev ekranı dönmeyecek sensör açıkken
şu an eldeki bu v22 de bundan daha kusursuz bir cfw yok ara bak varsa bende kullanayım.. 2 hafta sadece şu cfw için uğraştım dostum..
dostum yüklemeye çalıştığın nedirben ttpot çalıştıramadım. patch 4 yükleyince çalışıyordu ama şimdi bu bir dahili bileşen uyarısı veriyor ve yüklemiyor. bu yüden de ttpot açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim. onun haricinde gayet mükemmel çalışıyor 24 saat oldu hala sorun yok.
ttpot 4.40 son sürüm yükledim açılmadı. normaldede onun açılması için pach4 run yüklüyordum açılıyordu. ama şimdi patc 4 run yüklemeye çalışınca dahili bileşen diyor ve yüklemiyor.dostum yüklemeye çalıştığın nedir
yokdiğer cfwlerde orjinal web tarayıcada yazı tipinden dolayı yazılar çok küçük olup okunmuyodu bundada öyle bi sorun var mı arkadaşlar?
Bende fertile ceres adlı güncelleme yüklü ve v21de kaldım.uzun sürmeyecek bi işlemle buna geçmek istiyorum.yardımcı olur musunuz ?
var dostummesaj yazarken yatay ekranda ok tik işareti yok neden çözümü var mı
var dostum
web tarayıcı açılmıyor bende tek bende mi var bu sorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?