Masterthone
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum navifirm den v22 versiyonunu indir onu atDaha önce de cwf attım acemisi değilim ama ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Forumda araştırdım denilenleri de uyguladım değişen bir şey olmadı yine aynı sorunu aldım.Belki sizler bilirsiniz diye bir sormak istedim.
Saol dostum dediğin yolu uyguluyorum şimdi.Peki ülke-bölge seçiminde ne yapmalıyım? bir de şunu merak ettim ben paylaşılan cfw yi yüklemek istiyorum navifirmden indircegim dosyalar orjinal sürüm dosyaları değil mi?dostum navifirm den v22 versiyonunu indir onu atProduct a öyle dene olur dostum
Telefon hafızası 70 Mb oluyor ama 107 olması gerekiyordu degil mi ?
Dostum sorduğum kısımları hallettim ama şimdi başka bir sorunum var! ''gadget.swf dosyasını atıp *#7370# yapıp resetliyoruz... ardıdan yine rardan çıkan downloade accelerater v5 yüklüyoruz... böylece WİGLEDE hakİM OLUYORUZ'' BU kısmı uygulayamadım.telefon açıldı ve sürekli menü kayıyor tuş takımı kısmına basamıyorum. resetleme yapamadım bu yüzden ne yapmalıyım ?Saol dostum dediğin yolu uyguluyorum şimdi.Peki ülke-bölge seçiminde ne yapmalıyım? bir de şunu merak ettim ben paylaşılan cfw yi yüklemek istiyorum navifirmden indircegim dosyalar orjinal sürüm dosyaları değil mi?
TÜRKÇE herhangi birini indir dostum ama v22 olacakSaol dostum dediğin yolu uyguluyorum şimdi.Peki ülke-bölge seçiminde ne yapmalıyım? bir de şunu merak ettim ben paylaşılan cfw yi yüklemek istiyorum navifirmden indircegim dosyalar orjinal sürüm dosyaları değil mi?
Telefon hafızası 70 Mb oluyor ama 107 olması gerekiyordu degil mi ?
bi kurup denicem eline emeğine sağlık
ev ekranını da düzeltirsen sensörle dönmeyi kapatırsan süper olcak hadi bekliyoruz
ha bide bende sürüklemeli tuş kilidi çalışmıyoo
orjinal tuş klidi var... sensörü ayarlardan kendinde kapatabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?