Masterthone
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linki düzeLTTİM ARKADAŞLAR....... TUŞ KLİDİ SORUNUDA ÇÖZÜLMÜLTÜR....dostum flashladım gayet güzel herşet tıkırında swf yide yükledim ama ev ekranı falan bir garip yani menü açılmıyor ev ekranı yanıp sönüyor gibi birşey ber garip bu birtek bendemi var ?
yok şuan wifi den telden yazıom zaten...wifide sorun var galiba ya
yok şuan wifi den telden yazıom zaten...
Masterthone kardeş eğer cfw ile uğraşıyor isen bu flashlite ekrannın çalışmamasındaki olay cfwde dili Türkçe yapınca hiçbir swf yani flash dosyasını açmıyor o nedenle cfw yanıp sönüyormuş gibi davranıyor eğer yapabilirsen cfw den adobe flash lite dosyalarını kaldırırsan haricen kurabiliriz ve tahminimce o zaman hem swf dosyalarını hem de flash lı ana sayfayı açar.
benimki fikir sen bilirsin
----------Eklendi @ 20:22:02 ---------- Yazıldı @ 20:21:15 ----------
bu arada tuş kilidi olayını nasıl çözdün
Dostum ben o kadar profesyonel değilim flash konusu kafa karıştırıo denicem amaTuş klidinide elimde C5 in orjinal tuş klidinin modu var onu ekledim Rofs2 ye fOntuda resourse dan değiştirince türkçe karakter sorununuda çözdüm.. ama eldeki imkansızlıklarla bu kadar yapabildim bu nevar27 nin yardım edeceği yok iş başa düşünce böle oldu işte
4.0 ise sisccontent le açıp rofs un nerelerinde gömülü olduğunu bulmaya çalışıom ama yok nafile göz kalmadı sabahtandır uğraşıyorum.. böylede fena deil aslında.. ya bişey sorcam tele reset butonunu rompatcher lamı yapıyoruz... yoksa onun içinde rosfs2 ile oynamak mı lazımkardeş şeyle yapabilirsin eğer bu flash 4.0 ise sisccontent le açıp rofs un nerelerinde gömülü olduğunu bulabilirsin gibime geliyor. ben de senin gibi profosyenel değilim ama dediğim gibi dili ingilizce yaptığında hep hs çalışıyor hem de telefondan e de ki swf uzantılı dosyada açılıyor. Türkçeye geçince olmuyor nedense. Belki de küçük bi hreketle halledilecek bişey ama bilemiyorum
4.0 ise sisccontent le açıp rofs un nerelerinde gömülü olduğunu bulmaya çalışıom ama yok nafile göz kalmadı sabahtandır uğraşıyorum.. böylede fena deil aslında.. ya bişey sorcam tele reset butonunu rompatcher lamı yapıyoruz... yoksa onun içinde rosfs2 ile oynamak mı lazım
güzel ayrıntı sağol dostum bende nerede diodum bölede iyiikardeş kırmızı tuşa basınca çıkan ekranı ve tuşaları kilitle yazısı aslında reset atıyor çünkü orjinal cfw de eleman onu reset olarak ayarlamış tercüme de tam çakışmamış gördüğüm kadarıyla...
soal kardeşim...Resimler cok küçük göremiyorum biraz büyüğü olsa iyi olurdu. Cfw hayırlı olsun bu arada!!!
t9 zaten varmasterthone bu cfwye sadece t9u nasıl ekleyebilirim ?
NAVİBAR ÇALIŞIYOR... widgeti bende çözemedim dahadostum türkçede widget ve navibar çalışmıyor? Napabiliriz
t9 zaten var
yok ben orjinal ingilizceyi yükledim herşey daha güzel olsun diye ondan t9u nasıl ayrı eklerim birde bende hala wifide sorun var
t9 zaten var
yok ben orjinal ingilizceyi yükledim herşey daha güzel olsun diye ondan t9u nasıl ayrı eklerim birde bende hala wifide sorun var
Dostum bende senin düşündüğünü düşündüm. Sen bu konuda ki cfwyi yükle. Ayarlardan dili ıngilizce olarak seç. Yazma dilini de Türkçe seç. Daha ii oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?