Yükledim. Dokunmatikte hissedilmeyecek düzeyde sorun oluyor. Tuş kilidi açmak için orta tuşa bastığımızda gelen ekranda tarih en sağda yazıyor o biraz ktü görüntü oluşturmuş. Ve ayrıca bazen bağlantı menüsünden atıyor, ancak temayı yükleyince atmıyor. Elinize sağlık
usta saygılar ben 2 gündür olayı iyice anlamak üzere forum başlığını incelemekteyim fakat ben flashlama aşamasında hata alıyorum çözüm için yardımcı olabilrimisiniz şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....
abiler jafladım ve yukledım ilk defa yaptım böyle bişeyi .
Yalnız;
gtn_debug_failed_at_startup
diye sureklı hata verıyo bende menuden cıkışa basıyorum böyle yazı cıkıo .anamenuye dönmek ıcın kırmızı tuşa basıyorum bu yazı cıkıyor .sonra sadece saati batarya ve sinyal yerı görunuyor. jaflarken acaba done falan dedi telefon açıldı bende o sıra jaf proğramını kaapattım telefon açıldı yuklendı dıye bundanmı kaynaklandı sorun ?
Konuyu acan ben degılım ama konuyu takıp edıyorum baya bır soru sorulmus kısaca sıkıntılara asagıdakı gıbı cevap vermek ıstedım.Cfw ıcın tekrar tesekkur ederım sıfır hata ıle mart ayından bu yana kullanıyorum.
Telefonu jaflamadan once yedeklemesını alın format atın daha sonra bastan jaflayın hıcbır sorun kalmaz.Ben mart ayından bu yana sorunsuz kullanıyorum.
Menuye atma ıle ılgılı sorunu tema yukleyerek anında cozersıznız evolve tema bu ıse yarıyor.Konu ıcınde gecmıs sayfalarda temalarıda paylasmıstım.
Harıtalara gelınce harıtalarıda gecmıs sayfalarda paylasmıstım cfw yı kurduktan sonra paylasılan harıtaları telefona kurunuz sorunsuz calısır.
Cfw oldugu ıcın telefonunuzdakı yazılım guncelle bolumundekı bazı guncellemelerı almaz cunku bu cfw.Zaten alsaydı Nokıa nın yazılımı olurdu.
Konuyu acan ben degılım ama konuyu takıp edıyorum baya bır soru sorulmus kısaca sıkıntılara asagıdakı gıbı cevap vermek ıstedım.Cfw ıcın tekrar tesekkur ederım sıfır hata ıle mart ayından bu yana kullanıyorum.
Telefonu jaflamadan once yedeklemesını alın format atın daha sonra bastan jaflayın hıcbır sorun kalmaz.Ben mart ayından bu yana sorunsuz kullanıyorum.
Menuye atma ıle ılgılı sorunu tema yukleyerek anında cozersıznız evolve tema bu ıse yarıyor.Konu ıcınde gecmıs sayfalarda temalarıda paylasmıstım.
Harıtalara gelınce harıtalarıda gecmıs sayfalarda paylasmıstım cfw yı kurduktan sonra paylasılan harıtaları telefona kurunuz sorunsuz calısır.
Cfw oldugu ıcın telefonunuzdakı yazılım guncelle bolumundekı bazı guncellemelerı almaz cunku bu cfw.Zaten alsaydı Nokıa nın yazılımı olurdu.
Teşekkür ederim tolga. bu zamana kadar olan mesajlarda benzer sorunların çözümleri mesajlarda var ama kimse zahmet edip mesajları okumuyor direk hazır çözüm istiyorlar. biraz araştırsa herkez sorununu çözecek konuyu paylaştığımdan beri telefonumda yüklü tek bir sorunla karsı karsıya değilim. temayı yükledikten sonra menülerden atma gibi bir sorun asla olmadı. haritalarda diger uygulamalarda çalışıyor. fakat uygulama güncellemede yazılım güncellemeleri çıkıo ovi mağaza dışındaki hiçbirini güncellemedim sorun olabilir diye. sadece market uygulamasını güncelledim.
rehber yavaş açılıyor bunun için arka p*landa devamlı çalışan rehber modu var yani işareti gözükmüyor ama devamlı çalışıyor ve bu çok hızlı açılması yarıyor bu mod varmı sende
rehber yavaş açılıyor bunun için arka p*landa devamlı çalışan rehber modu var yani işareti gözükmüyor ama devamlı çalışıyor ve bu çok hızlı açılması yarıyor bu mod varmı sende
Yok kardeş ama ben rehbere hiç girmiyorum zaten. Numara girme ekranında arayacağın kişinin ismini tuşlamaya başladığında direk seçenek olarak çıkıyor. Yani rehbere gerek kalmıyor.