undercontr
Üye
cfw iyi ama telefon yöneticisine girememe sorunu gayet büyük bir sorun bana göre.onun çözümü yokmudur arkadaşlar?
Alın 2 liraya usb leri.. Cfw yarıda kaldığında görürrüm siziDEAD PHONE..
----------Eklendi @ 22:01:36 ---------- Yazıldı @ 21:52:01 ----------
X6 nıın promod belle edit cfw si forumda paylaşlmıo heralde. paylaşsak mı ya
Ulusun oralardan almıştım ama adamı kekledim bu kablo ne olcak bi lira bişey dedim o da ikiye vermişti:Pankarada 2 liraya nerde usb kablosu var alıyım 15 20 tane
valla şuan size symbıan belle ile sesleniyorummükemmel oldu yalnız millet yükledikten sonra dikkat edin telefondan ayrı kalamıyorsunuz. bunun nazarı değiyor yav dün gece telle tuvalete girdim oynuyordum daha suya düşürdüm hattı okumuyo , bide şarj olmuyo. Ekrandada ufak tefek kaymalar oluştu. Diyecegim o ki bu belle ile yatağa girersiniz yükledikten sonra su olmayan bi yerde kurcalayin telefondan olabilirsiniz benim gibi. gülımmi ağlım mi bilmiyorm.
x6 da çalışır mı? çalışmazsa çöpe atcam teli. işlemcisinin bu kadar yavaş olacağını bilsem almazdım :S
orıjınal x6 16 gb a gerı donmek ıcın neler yapılırın lınkını verebılırmısınız konuyu oradan ogreneyım.tesekkurler.
O kadar uğraşmış ve üstünde çalışmışsın, bir de bizimle paylaşmışsın, söylenecek pek fazla bir şey yok emeğine sağlık. Yükledim ama çok hoşuma gitmedi benim, bazı ufak tefek sorunlar dışında beğenenler için oldukça kullanışlı olmuş. Kullananlar için hayırlı olsun. Paylaşımın için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?