Rize'de kavga eden kadına güldüren ceza!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rize'de kavga eden kadına güldüren ceza!
Rize'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle akrabaları ile kavga eden kadına, 6 ay 15 gün boyunca ''düğün ve nişanlara gitmeme'' cezası verildi.
Portakallık Mahallesi'nde yaşayan Neriman Sezer, yaklaşık 2 yıl önce arazi anlaşmazlığından dolayı akrabaları ile kavga etti. Akrabalarının şikayeti üzerine hakkında 2. Asliye Ceza Mahkemesinde dava açılan Sezer, yargılama sonucunda ''mala zarar verme ve hakaret'' suçlarından dolayı 6 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme, daha sonra Sezer'in cezasını Denetimli Serbestlik Uygulaması kapsamında 6 ay 15 gün boyunca ''düğün ve nişanlara gitmeme''ye çevirdi.

-''Haklı olduğumdan dolayı böyle bir ceza da olsa kabul etmiyorum''-

Neriman Sezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evine giden patika yolu kendisine kullandırmadıkları için akrabaları ile tartıştığını belirterek, ''Arazilerimiz ile ilgili 1985'ten beri davalar sürüyor. Bana kullandırmadıkları patika yol, aslında benim arazim ama bazı akrabalarım arazinin kendilerine ait olduğunu söylüyor. Bununla ilgili davalar hala sürüyor'' dedi.

Bu davalardan birisinde kendisine hapis cezası verildiğini, bu cezanın daha sonra ''düğün ve nişanlara gitmesinin yasaklanmasına'' çevrildiğini anlatan Sezer, şöyle devam etti:

''Hakime dedim ki bana gerekirse 25 yıl hapis verin ama haklı olsun. Düğün, nişan benim için önemli değil. Zaten gitmek de istemiyorum ama davada haksız olduğumu kabul etmiyorum. Dedemden kalan arazilerden dolayı bana düğüne, nişana gitmeme cezası nasıl verilir? Haklı olduğumdan dolayı böyle bir ceza da olsa kabul etmiyorum. Bana haksız yere ceza verildi. Eğer arazilerimden başka bir yere girersem, suçumu kabul ederim. Ama ben başkasının arazisine girmedim.'' kaynak : samanyoluhaber
 
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy


Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kadın kurtlanır yaaaaa
Yazııııııık
:d:
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence en ağır vermişler bi kadına :d:
 
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kadının hali harap beyler



:d:
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mal kavgası işte, kadın kafayı araziye takmış baksanıza düğün müğün hiç önemli değil diyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
602
Haydar
Cevap
4
Görüntüleme
398
Astrosman
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
368
doctorrr


Üst Alt