River Plate'in başını ağrıtacak iddia

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
River Plate'in başını ağrıtacak iddia
River Plate'in küme düşmesinin ardından Buenos Aires'te öfke dinmezken, gündeme gelen son iddia kulübü zor durumda bıraktı

Arjantin futbol tarihinin en başarılı takımı, 110 yıllık River Plate küme düştü ancak kulüp için kötü günler bununla sınırlı kalmadı.

Önceki gün şehrin her yerine başkan Passarella'yı istifaya davet eden afişlerin asılması, bir yöneticinin evine molotof kokteyli atılması ve taraftarın süren öfkesi bir yandan devam ederken öte yandan da kulüp yönetimi için şok bir iddia ortaya atıldı.

Kulüp hakkında açılan soruşturmada, River Plate'in küme düştüğü Belgrano maçının devre arasında, yönetimin bilgisi dahilinde takımın en ateşli taraftar grubu Los Borrachos del Tablon lideri ve birkaç taraftarın hakem odasına girerek hakemleri tehdit ettiği iddia edildi.

Soruşturma kapsamında savcı, stadın tüm kamera görüntülerini incelemek için toplatırken, maçın hakemi Sergio Pezzotta konuyla ilgili olarak "Kapıyı açtığımızda karşımızda bir grup taraftar bizi tehdit ediyordu. Her nedense etrafta hiç görevli yoktu. Bana iyi korunup korunmadığımızı sordunuz. Cevabım hayır" şeklinde konuştu.

Arjantin basınına yansıyan haberlerde, Arjantin Anti-Holiganizm Komisyonu üyelerinden birinin, River Plate'li yönetici Daniel Bravo'nun devre arasında telefonda "Yap şu işi, ama çabuk ol" şeklinde bağırdığı ifade edilirken, Bravo bu iddiaların tümünü reddetti.

Maç günü Monumental Stadı'nda, 40 bin biletli seyircinin yanında, Los Borrachos del Tablon grubuna mensup 14 bin kadar biletsiz seyircinin olduğu ifade ediliyor. Konuyla ilgili soruşturma genişletilirken, River Plate yönetimi herhangi resmi bir açıklama yapmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
384
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
456
Kingmortall
greenmile
Cevap
1
Görüntüleme
471
DiaBLoS


Üst Alt