acati
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya benim 3230 a risale nur yüklediğimde geçersiz sürüm diyor yardımınızı bekliyorum teşekürler
selamlar aradaşlar bu pronun site adresini verebilirmisiniz programın kendi icinde yok
veya n97 uyumlu olanı varsa eklrseniz minnettar kalırım...
ne zamandır bunu arıodum telefonuma uyumlusunu bulamamıştım.Allah razı olsun çok güzel paylaşım.ama ben çok anlamam bu pc işlerinden dosyayı indirdim bellek kartıma attım ama programı çalıştır falan demişsiniz bi program göremedim biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisinz çok istiorum bu programı
--------------- Ekleme ---------------
zaten bu programı indirebilmek için üye oldum siteye
kardeş bunu zaten görebiliyorum okudum yazılanları.içindeki yardım dosyasına da baktım farklı bişey yazmıo.pek anlamıyorum bu işlerden biraz daa alt seviyede yardımcı olursanız sevinirim bi program bulamadım.RNK-kitaplar.zip i karta attım kartı telefona takınca desteklenmeyen içerik dio burda kaldım benNasıl Kurulur?
1- Telefonunuzun desteklediği versiyonu yükleyin.
2.7 , 2.7.1 ve 2.7.2 pakette mevcuttur.
(Java oyun yüklemesi gibi, her telefonda değişiktir)
Samsung E250,D600 ve L760 da kesinlikle çalışmıyor! (Denedim.)
Samsung J150, M620, D880, D900i, U800, G600 modellerinde çalışıyor (Yine Denediklerim)
2- RNK-Kitaplar.zip i bellek kartınıza bir klasöre açın.
3- Programı çalıştırıp soruya evet deyin ve
bellek kartında kitapları attığınız klasörü gösterin.
ayrıca indireceğiniz zipin içinde de txt olarak bu açıklama var. PC de değil telefonda çalışır.
kardeş bunu zaten görebiliyorum okudum yazılanları.içindeki yardım dosyasına da baktım farklı bişey yazmıo.pek anlamıyorum bu işlerden biraz daa alt seviyede yardımcı olursanız sevinirim bi program bulamadım.RNK-kitaplar.zip i karta attım kartı telefona takınca desteklenmeyen içerik dio burda kaldım ben
okuma 2.7lerden hiçbiri Samsung D900İ de maalesef çalışmadı.D900i'ye uygun Kur'an ve risale programı paylaşırsanız hakikaten memnun olurum.Çalışmalarınızdan ötürü Allah razı olsun.Hayırlı çalışmalar
kardeş bu eski sürümleri de koyarsan sevinirim benim ki bunları açmıyor.7610.Allah razı olsun.Bu paketteki tüm sürümleri 2.7, 2.7.1 ve 2.7.2 tek tek dene sonuç alamazsan
eski sürümleri dene
eski sürümler yoksa bende 2.5.3, 2.5, 2.6 var onu da bir ara atayım talep olursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?