berkeha
Üye
-
Konu Sahibi
-
sıkıstırılmış format
evet kısaca öylede diyebiliriz
elimde 5 gb olan star wars bf2 oyununun 370 mb sıkışırılmış hali var.
O Da Birşey MiNeti Araştırın Ben Çok Yüksek Boyutlu Oyunların 1,2,3,4 MB Olduklarını Gördüm Ve Bizzat Da İndirdim
O dediğin kgb ile sıkıştırılıyor. Daha ayrı bişey yani. Normal rip uharc ile oluyor.
O Da Birşey MiNeti Araştırın Ben Çok Yüksek Boyutlu Oyunların 1,2,3,4 MB Olduklarını Gördüm Ve Bizzat Da İndirdim
o torrent dosyasıdır.
4 Sene Lisede Veri Tabanı-Yazılım Ve 2 Yılda TBMYO Okuduktan Sonra, Torrent Mi Yoksa .uha Dosyası Mı Onu Anlarım Merak Etme
kgb yi duymuştum ama bitürlü olmamıştı hep hata veriyodu
Ben gta sa yi kgb ile kurmuştum. 64 kb lik dosya 5 saatte kurulmuştu kurulunca 4 gb oluyor .
Ben bir dosyayı arşivye dedim(8gblık) arşivlendi sonra winrar oldu.sağ tık- özellikler-8gb gösterdi.hatta normal boyuttan bir kaç mb yüksek çıktı.bi türlü sıkıstıramadım.
Aklıma bi fikir geldi:rip dosyasınıda riplersek,sonra o riplenmiş rip dosyasını bida riplersek boyle boyle 10 mb ye kadar düşer boyut.kafam yine zehir gibi çalışıyor.
Abartma lütfen kgb ile enfazla %30 sıkıştırıyor ve 1gblık dosyayı 3,5saatte sıkıştırıyor.
Ben bir dosyayı arşivye dedim(8gblık) arşivlendi sonra winrar oldu.sağ tık- özellikler-8gb gösterdi.hatta normal boyuttan bir kaç mb yüksek çıktı.bi türlü sıkıstıramadım.
Aklıma bi fikir geldi:rip dosyasınıda riplersek,sonra o riplenmiş rip dosyasını bida riplersek boyle boyle 10 mb ye kadar düşer boyut.kafam yine zehir gibi çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?