RIM Yeniden Yapılanmak İçin 2000 ila 6000 Arasında Kişiyi İşten Çıkarıyor...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
RIM Yeniden Yapılanmak İçin 2000 ila 6000 Arasında Kişiyi İşten Çıkarıyor...!

Geçtiğimiz ay, RIM’ın yeniden yapılanma doğrultusunda tasarruf sağlamak amacıyla 2000 ila 6000 kişiyi işten çıkartacağına dair haberler gündeme gelmişti.

The Waterloo Record’un haberine göre, söylentiler gerçek oldu ve şirket işten çıkartma kararını hayata geçirdi.

Karar doğrultusunda yüzlerce şirket çalışanı bir anda işinden olurken, işten çıkartmaların farklı birimleri kapsadığı belirtildi.

RIM’den yapılan açıklamada da işten çıkartmalar doğrulandı fakat toplamda kaç kişinin çıkartılacağına dair bir bilgi verilmedi.

Şirket, daha önce belirlenen bir yöntem çerçevesinde işten çıkartmalara devam edeceğini açıkladı. İşten çıkartmalar gerçekleşmeden önce kaydedilen verilere göre; RIM’in küresel çapta 16500 çalışanı bulunuyor.

İşten çıkartmaların daha çok satış, pazarlama, insan kaynakları ve hukuk birimlerinden yapılacağı belirtildi. Şirketin üst düzey yönetiminde de görev değişiklikleri devam etmekte...

Detay:

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
ya kolay mı böyle binlerce kişiyi işten çıkarmak .bu nasıl düzen ya ...yazık yaa şimdi o insanlar ne yapacaklar .....

cyber

cyber

Üye
konu yanlış yerde

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
cyber haklı konu yanlış yerde arkadaşım haberin olsun.

nadir_89

nadir_89

Üye
Konu yeri yanlış taşınır şimdi

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Pardon Arkadaşlar Konuyu Cep Telefonu Genel'e Açacaktım. Nasıl Böyle Bir Hata Yaptım Anlamıyorum :s

Konunun Taşınmasını Talep Edecem Moderatörlerden...

Tekrardan Özür...

sataer

Üye
yapılanma hikaye batmamak için çıkarıyorlar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu symbian3 genel bölümü de iyice yol geçen hanı oldu :ehe

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş İnsanlık Hali! Ufak Bir Dalgınlıktan Kaynaklandı. Bilerek Niye Açayımki?

Biraz Anlayışlı Olun, O Kadar Konum Paylaşımım Var...

İyi Forumlar...

saynesim

saynesim

Üye
bence yol geçen deve geçen hanı oldu

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
bu symbian3 genel bölümü de iyice yol geçen hanı oldu :ehe

Kardeş El Alışkanlığı Biraz Dikkatsizlik Bende Blr Symbian Kullanıcısıyım Cep Tel. Genel'e Açacaktım...

Art Niyetim Yok! Zira O Kadar Konum Var Forumda İlk Defa Böyle Bir Hata Yaptım Az Anlayış...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Kardeş El Alışkanlığı Biraz Dikkatsizlik Bende Blr Symbian Kullanıcısıyım Cep Tel. Genel'e Açacaktım...

Art Niyetim Yok! Zira O Kadar Konum Var Forumda İlk Defa Böyle Bir Hata Yaptım Az Anlayış...

gülelim diye söyledim, tabi ki anlayışlıyım. Fazla sekmeden galiba :D

nadir_89

nadir_89

Üye

Kardeş İnsanlık Hali! Ufak Bir Dalgınlıktan Kaynaklandı. Bilerek Niye Açayımki?

Biraz Anlayışlı Olun, O Kadar Konum Paylaşımım Var...

İyi Forumlar...

Kardesim insanlık halide yukarıdaki arkadasın dediği gibi yol gecen hani oldu alakasız saçma konuları çok görmeye başladık burda bile bile bunu yapanlarda var ister istemez
Symbian formuna girip başka seyler görmek sınırlendiriyor bizi

- - - Eklendi - - -

Neyse konu dağılmasın yerine taşınır

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim insanlık halide yukarıdaki arkadasın dediği gibi yol gecen hani oldu alakasız saçma konuları çok görmeye başladık burda bile bile bunu yapanlarda var ister istemez
Symbian formuna girip başka seyler görmek sınırlendiriyor bizi

- - - Eklendi - - -

Neyse konu dağılmasın yerine taşınır

Belirttiğin Gibi Bilerek Açanlar Var Bu Gibi Durumlarda Kişilerle Tartışmışlığım Bile Oldu Özellikle Symbian a Veda Edenler Vs. Nadir Kardeş Bende Fanatik Bir Nokia Kullanıcısıyım. Bende İstemiyorum Benzer Durumlarda Sürekli Yönetime Şikayette Bulunuyorum...

Anlayışınız İçin Teşekkürler...

İyi Forumlar...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Rım Black Berrymiymiş Bi Şey Daha Öğrendim Teşekkürler :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
kriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt