"Rijkaard ın Saçı sakalı birbirine karışmış!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
"Rijkaard ın Saçı sakalı birbirine karışmış!"

Galatasaray’ın son maçlarda yaşadığı puan kayıplarını değerlendiren eski yönetici Fatih Gökşen, çok çarpıcı ifadeler kullandı. Takımda ve teknik direktör Rijkaart’ta motivasyon eksikliği olduğu söyleyen Gökşen, Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın Büyükçekmece’de yapılması planlanan tesislerin imza törenine Özhan Canaydın’ı çağırmayarak vefasızlık ettiğini savundu.

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem programına katılan Fatih Gökşen birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı. Galibiyet serisi bozulduğu için Galatasaray’da motivasyon kaybı ve yorgunluk olduğunu söyleyen Gökşen “İyi futbolculara ve takıma sahibiz. Kulüp tarihinde görülmemiş bir bütçe ile sezonu açtık. Dünya çapında bir hocayla çalışıyoruz. Üç maçlık puan kayıplarını yorgunluğa bağlıyorum. Galibiyet serisini kaçırdıktan sonra takımda hava bozuldu” diye konuştu.

ÜSTÜNEL'E ELEŞTİRİ
Galatasaray Futbol Komitesi Üyesi Huldan Üstünel’in “Takımda motivasyon eksikliği var” açıklamasının hatırlatılması üzerine Gökşen “Kendisi şube sorumlusu, olayı ve içeriyi en iyi bilen o. Hergün futbolcularla birlikte. Takımda bir yorgunluk ve motivasyon kaybı var. Yönetici arkadaşlar bu kara bulutları hemen dağıtmalı” dedi.

"MILAN, RİJKAARD’IN AKLINI KARIŞTIRMIŞ"
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard’ta da motivasyon kaybı olduğunu söyleyen Gökşen, ilginç değerlendirmelerde bulundu. Gökşen, şöyle konuştu: “Hocada da bir motivasyon eksikliği var. Görüntüye bakıldığında, Rijkaard’ın saç sakal karışmış, duruşu yorgun ve bıkkın. Milan olayı kafasını karıştırmış, başkanla bu konuyu görüşmüş, dertleşmiş, Milan’a gitmek istemiş olabilir. Milan’ın eski oyuncusu olduğu için Milan gel diyorsa gitmek isteyebilir.”

"VEFASIZLIK YAPILDI"
Gökşen, Galatasaray’ın yeni kamp merkezi için Büyükçekmece Belediyesi ile yapılan protokol sırasında üzüldüğünü de belirtti. Fatih Gökşen, “Üzüldüğüm tek nokta başkan protokolü imzalarken Özhan Canaydın’ı davet edebilirdi. Etmemesi üzücü oldu. Emeği geçen insanlar tabiki böyle bir davet beklemiştir. Keşke Özhan Canaydın da davet edilseydi çünkü bu projede Canaydın’ın çok emeği vardı” dedi.

(Radyospor.com)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Rijkaard'la Galatasaray yürümez bence.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Yürür yürür sabredin, sabırlı olun çok süper yürür...

Atakan

Atakan

Üye
Gerçekten Cem Karaca gibi olmuş.
Hey Allahım yav...

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Ne varki yahu :) Gayet NormaL :)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Adam gayet iyi yönetiyor. Yapma arkadaşım.
Rijkaard'ın “Ben büyük bir değişim için geldim. Fakat 1 yenilgiden sonra sadece basından değil, camiadan da tepkiler gelmeye başladı. Arkamda durmayacaksanız hemen gidebilirim” yorumuna kızmıştım o bakımdan yazdım galiba o yazıyı:)

Atakan

Atakan

Üye
Rijkaard'ın “Ben büyük bir değişim için geldim. Fakat 1 yenilgiden sonra sadece basından değil, camiadan da tepkiler gelmeye başladı. Arkamda durmayacaksanız hemen gidebilirim” yorumuna kızmıştım o bakımdan yazdım galiba o yazıyı:)
Vallahi camiadan kim tepki gösterdi bilmiyorum,arkandayız Rijkaard!

arslansem

arslansem

Üye
Taşlayın bakalım taşlayın..Gidene kadar dövün öldürün adamı!

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Rijkaard'la Galatasaray yürümez bence.

Kiminle yürür acaba?.Bizim milleti anlamıyorum del besque geldi kovduk aragones geldi kovduk (hadi aragones neyse) Rijkaard ı da mı kovalım_?.Eski milli takım hocası TERİM e yaklaşık 4.5 yıl dayanabiliyorsun 3 turnuvadan sadece 1 ine katılabiliyorusn onunla(oda zar zor ite kaka).Heleki son dünya kupası elemelerinde Hezimete ugruyorsun ondan sonra da bir yenilgi geldiğinde Rijkaard a kıyameti kopartıyorsunuz.Siz değilmiydiniz taraftar camia olarak bercelone örneğini sık sık verip her türlü yenilgiye tahammül edip sistem oturtulasıya kadar sonuna kadar Rijkaard arkasındayı diyen?.Şimdi ne oldu 1 maç kaybetti diye ters düz mü oldu herşey?.İşte bu yuzden bizim futbol yerle yeksan.Avrupa dünya kupasına 13 takım gonderiyor ama sen o 13 takım içinde yoksun.son avrupa kupasında Yarı final oynamış bir milli takımın yerine bosna gidiyor bu kadar acı bir tablo ile yüz yüzeyiz klüpler milli takımın alt yapısıdır.Alt yapıya önem veren bir teknik direktör varken Hıncal Uluç gibi gazetici yazarların fikirlerine uyup geleni kovmak ne diye yarar sağlar acaba? Ve yerine kimi gecireksiniz_? Oynayan sahaya çıkan futbolcuya ne diyeceksiniz? HIRSIZIN HİÇ Mİ KABAHATİ YOK:bann:

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
O yorumu neden yaptığımı açıkladım.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
O yorumu neden yaptığımı açıkladım.

Yok "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla"sözündeki gibi HINCAL ULUÇ v.b benzeri gazete yazarlarına asıl tepkim.Anlayış gelene git.Sanki gelen çok farklı birşeyler yapacakmış gibi.Sunuda ekliyeyim Rijkaard sonuna kadar katılıyorum destek olmayacaksalar bıraksın adamda gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...